09 august 2010

Jeg er ulykkeligt forelsket..

 

 

…. i denne her:

SNC11502_resize

SNC11503_resize

SNC11504_resize

Ulykkeligt, fordi jeg bare ikke kan overskue de engelske opskrifter. Har jo lige fået oversat en dejlig cardigan af Bettina, og det har hun altså brugt rimeligt meget tid på, så det er ikke noget jeg kan få gjort med alle de opskrifter jeg har liggende på engelsk.  Jeg har lovet mig selv at jeg nok skal få det lært, for engelsk er generelt ikke svært for mig, men det kommer til at kræve min koncentration, på en måde jeg ikke lige kan præstere for tiden.

Trøjen findes i efterårs udgaven af Interweave Knits.  Bladet kom i dag, efter at jeg har ventet med længsel i ugevis, og ja.. der er flere skønne ting der frister i det.    Den viste trøje er specielt smuk syntes jeg, og med det runde bærestykke som jeg er så glad for, og som også er på den cardigan jeg lige er ved at færdiggøre.

SNC11492_resize

 

Og så er der jo farven…

Den er SÅÅÅÅ smuk syntes jeg. En vidunderlig grøn med et lille stænk af lyse nister, som kommer frem fordi det er to tråde der kombineres til een.

SUUUUKKK

Tror jeg prøver at lave en der minder om, ud fra en allerede dansk grundopskrift.. Måske ;-)

16 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at du sukker dybt. Hvor er det dog bare en smuk trøje! Den kunne måske være motivationen til at få taget hul på de engelske opskrifter, når overskuddet er der? Du bliver altså nødt til at strikke den, før eller senere. :o) Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Jeg tror heller ikke jeg kommer til at hoppe på en engelsk opskrift. Mit engelske er ikke lige til den gren af sproget.

  Uhh, din skriftfarve er næsten ikke til at læse på den mørke baggrund. Jeg var nød til at markere teksten for at kunne læse den.
  Men ellers er jeg VILD med de grønne farver du har på bloggen nu :0)

  God aften og KNUSS

  SvarSlet
 3. Hej Henriette :-)

  Det ér godt nok også en lækker trøje!

  Tag "opskriften" med på fredag, så skal jeg se, om jeg ikke kan oversætte den for dig <3

  Knus

  SvarSlet
 4. PS: Vil anbefale dig at finde en anden farve skrift.....den er svær at se ordenligt ;-)

  SvarSlet
 5. Ja, de andre har ret, tekstfarven er ikke god på den mørke baggrund!
  Jeg kan da godt forstå du er forelsket, det blev jeg da også - lige på stedet. Jeg kan kun anbefale at du stille og roligt forsøger dig med engelske opskrifter - du vil hurtigt finde ud af at det er let. Jeg taler af erfaring og havde det præcis som du - prøv det!

  SvarSlet
 6. Meget flot bluse du har forelsket dig i....jeg er sikker på, at der er hjælp at hente, så gå du bare i gang.

  SvarSlet
 7. Kære Puttening, det gør jeg også på et tidspunkt. Jeg skal bare finde tålmodigheden til at oversætte. Det er så forvirrende med alle de anvisninger de bruger.

  Tak og mange knus OG dejligt at høre fra dig :)

  SvarSlet
 8. Tak Kari, jeg har rettet farven :-) Havde slet ikke opdaget problemet :-)

  Rigtig god aften til dig også
  Knus Henriette :-)

  SvarSlet
 9. Kære June, jeg tager den med. Sammen med alle de sider jeg har med ord-oversættelser. Det ville da være fedt hvis det lykkedes :-)

  Har rettet farven nu.
  Knus og vi ses fredag
  Henriette :-)

  SvarSlet
 10. Kære Kirsten, farven er rette nu :-) Ja er den ikke vidunderlig.. Jeg skal bare over den første hurdle tror jeg. Som at springe fra 10 m vippen hihi


  Tak for kommentaren og mange knus
  Henriette :-)

  SvarSlet
 11. Kære Bebiane. Tak for din hilsen og ja det skal nok lykkedes på et tidspunkt :-) Det SKAL det bare.

  God aften og kh
  Henriette :)

  SvarSlet
 12. den er smuk! er det erfor du også sukker på Cascade Cellery? ;-)

  SvarSlet
 13. Hej Slavi. :-) Nej det er faktisk et rent tilfælde, men nu du nævner det så er den jo bare perfekt i farven. Måske er Cascade nok bare lige tykt nok til denne opskrift.

  SvarSlet
 14. Hej Henriette
  Jeg har lige siden jeg stiftede bekendtskab med Ravelry strikket efter engelske opskrifter. Det er slet ikke så svært, som du tror.
  Der er rigtigt meget strikkehjælp at få - f.eks. her: http://www.knitty.com/ISSUEsummer06/patterns.html Nederst på siden finder du en oversigt over standard-forkortelser i engelske mønstre.

  Gå amok. Den trøje er da et forsøg værd!

  Flotte flerfarvede sokker, forresten. Sikke noget skønt garn. Er det fra Slavi?

  KH Karina

  SvarSlet
 15. Godmorgen Frau P.

  Jeg kigger lige over på Knitty's side. Det er nok mest fordi der står så mange oplysninger at jeg bliver helt overvældet, men jeg er jo fast besluttet på at jeg nok skal få det lært.

  Ja er det ikke flot... garnet :-) Nej det er faktisk købt i Nørkleriet sidste år. Det er sydamerikansk og hedder Araucania. Vildt lækkert og blødt at strikke med.

  tak for hjælpen og kh
  Henriette ;)

  SvarSlet
 16. Henriette, jeg kan godt forstå dig ang. det engelske. Jeg har det lige sådan med fx tyske opskrifter, selvom jeg endda er oversætter og lever af at oversætte fra både engelsk og tysk! *fnis* Men hvis man lige får sat i gang med noget LET som det første og opdager, at det i virkeligheden bare er lidt som en kode, man skal have en afkodning til, er det faktisk til at overskue. Desuden er rigtigt mange engelske opskrifter meget mere detaljerede end de danske, vi har en tradition for, at man mere skla tænke sig til en del ting. Det kan også være en stor hjælp, når man sklal give sig i kast med dem.

  Og blusen fra IW? Også en KLAR favorit hos mig! For en gangs skyld var der faktisk adskillige modeller, der faldt i god jord hos mig, men det var også på tide igen!

  SvarSlet