10 august 2010

Sokker

 

 

 

SNC11489_resize

 

Mit sokkepar nummer to er nu færdige. De har været længe undevejs, både fordi jeg har skullet have assistance ved hæl og tå, og så fordi jeg begyndte inden sommeren gik igang, netop med det formål at de så kunne nå at være klar til vinter. Jeg er ikke den quickeste pind i strikkekassen :-)

SNC11499_resize 

På billedet ovenfor kan man se, hvordan opskriften gerne ville have de skulle se ud..

Det er da næsten også lykkedes, men jeg nægter at vise dem frem som de ser ud når de IKKE sidder for enden af mine ankler. Man kan jo så meget når man fotograferer, blandt andet bruge vinkler der forskønner ik..  Fuldstændigt ligesom den der med at den ene side af ansigtet altid fremstår smukkere end den anden.  Mit eget er feks pænest fra set fra venstre, af en eller anden mystisk årsag.  Jeg har ikke lavet skafterne så lange, og det er med vilje. Tilgengæld er det bestemt IKKE med vilje at jeg nu sidder med to sokker der ha ulige lange fødder!!!!  Også hælene er ikke liiiige som beregnet. De sidder nemlig nærmest sån lidt midt på, i stedet for at gå helt ud til kanten, om I forstår?

Ja ja da, siger jeg bare. Hovedsagen er at de dog kan bruges og at de varmer. Så må næste par blive bedre. Nu ligger de klar til det bliver koldere igen, og jeg er jo allerede igang med det tredje par. De er med huller og mønster, og også de kræver lidt hjælp på vejen. Jeg ender med at blive helt ferm, men for nu strikker jeg kun til mig selv.

SNC11446_resize

 

 

 

 

Keep on socking..

4 kommentarer:

  1. Pæn sok syns jeg, med personlighed.

    SvarSlet
  2. Det ku ikke være mere rigtigt Margith hihi ;)

    SvarSlet
  3. HA! ja så ligner den jo sin ejerkvinde helt perferkt :)))

    SvarSlet