01 oktober 2010

Så kom der skred i Central Park

 

 

 

SNC12981_resize SNC12980_resize

 

Dagen i dag er gået med at sy Hoodien sammen over skuldre og i siden, og nu er der samlet masker op til hætten. Jeg har fået strikket de første fem pinde på den, og nu begynder det sgu da at ligne en trøje :-)))   Man kan ikke se det på billederne her, men jeg har syet en mere taljevenlig facon ind i den, og det ser bedre ud end den helt lige op og ned model jeg har strikket på. Kunne ikke selv finde ud af at tilpasse mønstret til taljestrik, så sådan måtte det være.

 

Uh det har været en længe process med de sidste par forstykker og det der med at strække og tørre er bare dødkedeligt, men jeg kan godt se fidusen ved det når man sidder og alle delene skal passe på mål. Det er så også der jeg går kold, for det har jeg brugt enoormt meget tid på. At måle altså.

 

SNC12904_resize

 

At sætte stykkerne fast med nåle så de passer til de fastlagte mål, er slet ikke noget der falder mig let, men jeg fik det da NOGET lettere da jeg droppede at oversætte målene fra engelsk til dansk. Så gik det hele lige pludseligt tjept og nu passer de så fint sammen som man kan ønske sig.

 

 

SNC12943_resize SNC12940_resize

 

Da det var gjort blev alle brikkerne med strik sat i brusekabinen, og bruset over med løs hånd. Meget nemmere end at stå og skylle og trykketøre inden. Det blev som jeg havde planlagt lettere fugtigt og efter et døgns tørring, er der intet rulleri her. Hun er da lidt kvik hva..?  Ind i mellem..  hihi

 

 

SNC12984_resize

 

 

Nu går der ikke så længe før jeg kan trække den på. Uhh hvor er det spændende :-))

2 kommentarer:

 1. Du er sådan en dygtig strikker og jeg beundrer virkelig dine evner og din tålmodighed. Jeg glæder mig også til at se den på ;o)

  Fredagskram fra
  mette

  SvarSlet
 2. Hold da op, det ser godt og lovende ud!
  God weekend til dig og dine ;0))
  Knus fra Kirsten

  SvarSlet