01 marts 2011

Fotos til Nørkleriet

 

ENDELIG blev det 1. marts, og måneden er begyndt med fotografering i butikken. Der skal nye billeder på hjemmesiden så jeg har skudt farver i alle vinkler og kvaliteter de timer jeg har været der. I morgen håber jeg at kunne begynde at fedte lidt rundt med dem så siden kan blive opdateret med de nye garner, der er ankommet i en lind strøm de sidste uger.

 

Her er lidt af det der ligger på hylderne lige nu:

 

 

 

Sæsonen for bomuldsgarn er så småt ved at blive skudt igang og det mærkes på efterspørgslen, der er ved at vende fra det tykke uldgarn vi sendte ud af døren i stimer i februar, til de lettere og lysere kvaliteter.

 

Foråret melder sig endeligt.. også på strikkefronten :-))

10 kommentarer:

 1. Hej henriette , skønne billeder :-) man blir ski da helt overstadig he-he ... garnet på øverste billede , hvad hedder det? jeg faldt da lige for det øverst i venstre hjørne af billedet :-) Tror da næsten ikke jeg kan undvære det he-he
  En god aften til dig .
  Kh Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg sidder lige og tænker, det da vist er meget godt, jeg ikke kommer der forbi særlig tit :)

  SvarSlet
 3. Fantastisk....Det kribler og krabler i fingrene....Vil til Valby på næste Københavner tur!

  SvarSlet
 4. Uha.... det er vist godt jeg ikke bor lige i nærheden af den garnbutik! Det ser da ALT for fristende ud - det er jo det rene slaraffenland at gå rundt i for dig Henriette ;)

  SvarSlet
 5. Åhhh som billederne får mig til at længes efter sol og sommer:-)) Jeg er speciel vild med garnet på billede to, i de røde nuancer. Er meget interesseret i flere oplysninger om det? Mange strikkeglade hilsner fra Horsens

  SvarSlet
 6. Godaften Birthe.
  Garnet hedder Lang: Sol degradé og er en art der ligner strimlet t-shirt agtigt..
  Ja det er en lang rækker af fristelser hihi.

  Knus Henriette :))

  SvarSlet
 7. He he Pernille.. du skulle nu tage og kigge forbi en dag ;))

  Knuuus

  SvarSlet
 8. Hej Betty og velkommen her. Tak for din hilsen og det skulle du tage at gøre, det er dog i Vanløse at jeg garnet og butikken befinder sig.. ;))

  God aften og på gensyn
  Henriette :))

  SvarSlet
 9. Kære Anette. Jamen jeg siger dig, det er altså også svært ind i mellem hihi.

  Det garn du ønsker dig har vi ikke mere af, men der er noget andet i en lign farvekombi. Sig til hvis du vil se billeder af det. Vi fik ikke så meget af det desværre..:(

  God aften og knuus
  Henriette

  SvarSlet
 10. Hej Anonym og tak for besøget :)


  Garnet hedder:
  Lang Estió og jeg husker desværre ikke prisen, men det kan jeg lige chekke i morgen. Kan jeg hjælpe med noget ellers så siger du bare til.

  Kærlig hilsen
  Henriette :))

  SvarSlet