17 marts 2011

Jeg nøjes med farver i dag

 

 

 

Jeg gider ikke gentage mig selv. Gider ikke skrive endnu et indlæg om total mangel på eneri,migræne eller overvældende træthed, så jeg overlader i stedet pladsen til de smukkeste farver i mit hjem lige nu.

Blomsterne har jeg givet mig selv i går. De er så fantastiske at jeg overvejer at hækle mig et tæppe med præcis de farver i. Naturens mirakler kan kun inspirere til forsøg på at skabe noget der minder om. Et blomstrende tæppe enten i firkanter eller hexagoner. Eller måske en masse hæklede blomster der bliver sat sammen til et blondetæppe. Eller hvad med grannystribes??

Tror det ville være fantastisk at sidde med på grå sommerdage i min hvide lænestol.

 

 

Jeg har også fået bygget mig en midlertidig, ydmyg, hjemmebrygget og farverig garnreol. Jeg havde engentlig hylder i tankerne, men det jeg har sparet kan jo i stedet bruges til.. mere garn ‘fnis*  Eller blomster i næste uge. Den tjener sit formål, og jeg har det meget bedre med at jeg kan overse hvad det er jeg har her, end da det lå hulter til bulter i kurven.

Det har så igen betydet, at jeg nu har fået kurven omdøbt til vasketøjskurv i stedet for den kedelige blå pose fra Ikea, der er fin nok til transport, men virker enormt rodet når den bare står og står.

 

Sidste led i  jegskalboherentidendnu processen bliver at finde en løsning på dette problem:

Lænestolen der for tiden har lånt sine puder til Rasmus, da hans seng jo er braset sammen. Jeg vil gerne kunne bruge den, for min krop er begyndt at brokke sig over, at jeg ikke kan sidde på andre måder end i sengen. Lige nu er den bolig for alverdens ting og det skal jeg på en eller anden måde finde en plads til, så jeg kan få stolen tilbage igen. En form for reol tænker jeg. Der kan står foran Rasmus dør, der så kan glide ind bag ubesværet så jeg kan buge pladsen fornuftigt.

 

( Er der mon nogen der ligger inde med en form for reol de ikke bruger og som jeg må låne indtil jeg får min lejl?? Jeg kvier mig ved at investere når jeg ikke kender min fremtidige plads, og så er løsningen måske et eller andet der alligevel står ubrugt i en garage eller andet..)

 

Nå, men så kom der søreme ord ud af mig alligevel.. Ord uden den store betyding for Japans problemer, eller vores kommende valg, men dog ord. Ord der har betydning for mig. I dag. I dag hvor jeg ikke orker problemer, konflikter eller det slud der muligvis rammer Øst i aften..

14 kommentarer:

 1. En god reolløsning. Så er det bare spændende, hvor dyr den reol du havde i tankerne var, og dermed hvor meget garn, du kan købe for de sparede penge ;o)
  Det er dejligt med blomster, deres udseende og farver giver glæde på selv den mest grå dag.
  Klem

  SvarSlet
 2. Og så glemte jeg at skrive at jeg har lavet et indlæg i dag på baggrund af din statusopdatering på fb...

  SvarSlet
 3. Kære Mette, det er faktisk en pæn sum jeg har sparet hehe.. ;-))

  Og jeg kigger fluks over til dig.
  Knuus og god dag søde
  Henriette

  SvarSlet
 4. Åh ja, kender det med at man syntes man "synger den samme sang om og om igen" igen - men det tager tid at komme op igen. Og man gør det samme igen, igen & igen - overskrider grænserne - for det kan da ikke passe, at man ikke kan det og det.
  Og det er da endnu mere svært at komme op igen, når ikke du har dit eget hjem endnu - men må opholde dig på så få kvm. at det er til at få klaus af.
  Håber dagen trods altå bliver god.

  SvarSlet
 5. Kære Helle V.

  Ja jeg bliver sågu så træt af at høre på mig selv, så hvordan må det ikke lyde i andres ører??

  Tusind tak for din opbakning, og ja.. det er til at få klaus af hihi..

  Det skal den nok blive er jeg sikker på, og i lige måde til dig kære.
  Knus Henriette

  SvarSlet
 6. Hejsa Henriette.

  Nu skal du høre, jeg har en reol, spisebord og et par stole, skrivebord med hylder på og så har jeg sove delen til en sovesofa, hvorpå der kan sove en på. Du kan få dethele gratis, det eneste minus er at det skal hentes i Jylland. Du kan tænke over det. Knus & krammer Mie

  SvarSlet
 7. Fede farver Henriette.. det liver gevaldigt op med lidt farveklatter.. Pyt med gentagelser, hvis det hjælper at få det sagt og skrevet, så gør du bare det igen og igen.
  Jeg er imponeret over din kreativitet.. sikke en reol du har fået banket op der, det er genialt.. :-)
  Knus og varme tanker til dig

  SvarSlet
 8. Kære Frk Toft. Hvor lyder det herligt :-) Det må jeg da lige se om jeg kan finde ud af.

  Kunne du evt maile mig bogle billeder af det først? Så kan jeg lige se hvad det er for noget inden jeg kører:-)

  Tusind tak for tilbuddet det er STORT af dig.
  Knuus Henriette

  SvarSlet
 9. Kære Inge. Tak for roserne, det er såmænd bare min nye praktiske bosmåt målsætning der lige slog ind her hihi.

  Knusser til dig :)

  SvarSlet
 10. Fint midlertidig reol du har fået - det du´r ikke at du ikke kan overskue garnlageret ;) Knus og mange tanker :)

  SvarSlet
 11. Ja, jeg skal op til min mor her i begyndelsen af april, der har jeg det nemlig til at stå oppe, så der kan jeg tage nogle billeder af det til dig, hvis det er tidligt nok søde. Hun skal nemlig til at flytte til Stoholm, som er tæt på Viborg, hvor jeg også bor og hun kan ikke have tingene længere og ja, vi har heller ikke plads til det. Har du en mail adresse som jeg kan få? *ss*

  Knus Mie

  Ps. Hvor gammel er det nu lige din dreng er?

  SvarSlet
 12. Ps. jeg så også i mangler gryder osv. der har jeg altså også nogle ting, som jeg kan hjælpe jer med! Vi har simpelthen, så mange ting og ja, vi får det simpelthen ikke brugt. Så send mig en mail på mie_toft@yahoo.dk så skal jeg nok lige skrive til dig privat om de andre ting! *ss*

  Krammer Mie

  SvarSlet
 13. Kære Anette, NEJ det dutter bare ikke *fnis*

  Knuus :)

  SvarSlet
 14. Kære Frk Toft. Min mail adresse står under
  HER SKRIVER - fanen.

  April er jo tidsnok, da jeg ikke lige er den der handler så snart jeg har tænkt.. Det har jeg ikke energien til. Og ja.. vi mangler da stadigt en del, det står under fanen JEG ØNSKER MIG. OG Rasmus han er 16 år

  Tak igen og knus

  SvarSlet