14 marts 2011

Så var det lige jeg blev mindet om..

 

 

… den der forbandede begrænsning. Ikke et sekund fortryder jeg weekendens garn eventyr, det har en stor betydning for mig, men også i dag bliver en dag med nærmest fysisk lammelse. MAND jeg er færdig. Faktisk endnu mere end i går. Mine arme kan næsten ikke løftes, min hjerne er helt gået i stå, jeg har ondt i maven og det bliver ikke bedre af at jeg har måttet aflyse en aftale. Jeg føler skyld over at svigte, men omvendt så er det bare sådan det er.  I nat har jeg også siddet ret op og ned med migræne der jo altid er værre fordi jeg kan have haft det længe før jeg vågner af det, og så virker medicinen ikke så effektivt. Jeg klager ikke, konstaterer bare at pensionen er velbegrundet..

 

Jeg tager en dag mere her, og håber så at jeg kan være klar igen i morgen, når butikken åbner igen.

 

Een dag ad gangen ik.. ;)

 

8 kommentarer:

 1. Jeg har det som du - og bagefter så fatter jeg bar ikke det da kan passe altså, og bebrejder mig selv - gad nok vide hvor længe processen med accept tar' :/.
  Føler som du også skyld over ikke at kunne overholde aftaler, og får mavepine. Er sq* svært hvis man som jeg er opvokset med at være pligtopfyldende til det selvudslettende.
  Sats nu ikke for hårdt, og bliv helt klar inden du tager i butikken igen - der er så kort tilbage til hvor du er nu, hvis ikke batterierne er ladet nok op.
  Pas på dig - god bedring med migrænen.
  /Helle

  SvarSlet
 2. Kære Helle. Det er dejligt at høre fra andre, at jeg ikke er ene om at kæmpe. Tak for ordene og ja.. jeg passer på og ser hvordan det går i morgen.

  Knus og rigtig god dag
  Henriette ;)

  SvarSlet
 3. Ja hvor jeg også kender det at have brændt mit lys i begge ender...og det tager tid at hele dem igen... Men af og til føles det rart at agere normalt, så tager jeg gerne et par dage i hi...men erkendelsen om ikke at kunne det jeg kunne engang, den kæmper jeg stadigvæk med af og til...mon den nogensinde forsvinder helt!?! :oS

  SvarSlet
 4. Kære Pi-A, erkendelsen og accepten.. ja den ved jeg heller ikke om jeg nogensinde når helt, men jeg har da lært at leve med det, og netop vælge mine dage. DET er den store fordel ved at være pensionist ikk..;)

  Mange knus og dejlig dag
  Henriette :))

  SvarSlet
 5. Ja, det er da meget genkendeligt, Henriette.

  Lige et tip til migrænen: TREO har samme effekt som den dyre migrænemedicin. Det har været anvendt i Sverige og USA i årtier som godkendt behandling af migræne - måske det kan hjælpe dig?

  At finde balancen, hvor man gør det man kan uden at skulle have restitutionsdage er så svært, synes jeg. Jeg håber, du får hvilet og finder balance.

  Klem og god mandag

  SvarSlet
 6. Bare husk det også var skønt i lørdags :)

  SvarSlet
 7. Kære Mette. Jeg har treo liggene men jeg tør faktisk ikke eksperimentere med det.. Hvis ikke det virker ved jeg nemlig hvad der så venter. Et anfald der ikke tages hurtigt, bliver til et helt ubeskriveligt smertehelvede. Men måske jeg sku.. prøve?

  Tak for dit input og mange knus
  Henriette :)))

  SvarSlet
 8. Kære Pernille. Uha det glemmer jeg bestemt ikke, det jeg glemmer er tiden det tager at blive mig selv igen hihi.

  Rigtig god dag
  Henriette :-))))

  SvarSlet