06 maj 2011

Det bliver en god weekeend

 

 

 

 

Weekenden kigger frem nu, og med den er solen også lovet frem igen. Jeg smiler og glæder mig til det, for der venter gode dage. Lørdag står den på job et par timer, og derefter et møde med en blogger jeg har ønsket at møde meget længe, og nu ser det endeligt ud til at kunne lykkedes. Metteb er i københavn, og vi satser på at fange hinanden inden hun igen suser til Viborg.

 

Søndag har jeg lokket strikkepigerne med til Odense for at kigge på Forårsmarkedet, som bla Lavendel og Losarinas mor deltager i. Det skal nok blivet en sjov tur, og jeg vil være bevæbnet med tæppe og en pude så jeg kan snuppe mig en lur i bilen når jeg med sikkerhed bliver træt i hovedet. Eneste chok for mig, er at jeg skal være vågen og klar til at mødes ALLEREDE kl OTTE søndag morgen!!  Gisp det bliver en svær en, men jeg VIL med, og derfor har jeg allieret mig med et godt og pålideligt vækkeur til opgaven med at få mig op og klar i god tid.

 

I dag tager jeg også lige et par timer i butikken, hvor jeg bla er blevet forelsket i denne her:

Den lille ugletaske er bare for sjov, og endnu et projekt jeg håber at få lavet en dag.

5 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som en dejlig weekend. Jeg skal til konfirmation søndag, æv, ville gerne møde dig i Pakhuset, men det må blive en anden gang. God weekend Søde

  SvarSlet
 2. EIII ØØVVV P. Jeg havde virkeligt håbet at se dig derovre :( NÅ, men ja.. en anden gang så. Rigtig god weekend til dig også og knuuuus kære.;)

  SvarSlet
 3. God formiddag Henriette
  Lidt fræk ugletaske syntes jeg..:-)
  Håber vi løber på hinanden på søndag.
  Humør Barometeret er svagt stigende; men ikke helt i top..
  Så nu kalder pligterne..
  God fredag / RikkeBo

  SvarSlet
 4. hold op for en super weekend der venter forude
  pøj pøj med det hele
  kram♥
  ps. skøn taske :)

  SvarSlet
 5. Det lyder til at blive en fantastisk weekend, rigtig god tur til Fynske. Og så var der lige ugletasken, den er SKØN SKØN

  SvarSlet