09 maj 2011

Hvad der hændte mig i weekenden

 

GAAABBB!

 

Jeg er træt som et alderdomshjem. Træt i hovedet og i alle mine knogler. Men hjertet er friskt som en fisk, og fyldt med glæde og taknemlighed over at jeg fik muligheden. Muligheden for at..

 

Få en solrig lørdag formiddag i butikken

For at mødes med Metteb, der har den vildeste allergi og som derfor blev inviteret til at hygge med Sisse og jeg i Nørkleriets sofa, og omgivet af garn i samfulde tre timer. Det var en fryd at kunne mødes under hyggelige og ikkenysende former hos os, i stedet for på en bænk ved en busk med masser af pollen. OG endnu bedre, end at mødes på en støjende Café, med kaffe til himlende priser ;)   (Når nu jeg ikke har et bo at invitere hende hjem til )

For at få min tur søndag sponsoreret, så jeg rent faktisk kunne tage afsted og også snolde derovre. I Pakhus 16, som i dagens anledning var omdøbt til kølefrosthuset… Jesus der var mildest talt køligt derinde!

For at opdage at fire kvinder i en lille bil, intet problem er og at vi hyggede så godt at flere udflugter er lagt i planlægningsmappen. Næste bliver forresten allerede i denne mdr, da vi selvfølgelig skal se Kaffe Fasset på Sophienholm i Lyngby.

For at jeg efter en time ( som jeg selv troede var meget længere..) ku trække mig tilbage og sove i bilen, mens de damer trissede videre inde i hallen, der var fyldt med alskens lækkerier og glade bloggere.

For at vi derefter tog til centrum og fik os den lækreste brunch jeg har smagt længe… Og for at caféen solgte kurve  der passede præcist til en som mig, og til en pris der var tre gange mindre end i Kbh! Den er enorm, smuk, oval og kan rumme alt det garn jeg nu ikke har plads til i min hjemmelavede reol. Aehhmm… UPS! Jaja. Jeg indrømmer at de allerede er ved at sprænges, men jeg lover at det er fordi jeg jo måtte have noget af mit lager med hertil fra Karinas legehus. Nu ligger det så fint i kurven og glæder mig.

OG til sidst for at jeg ku sidde med min lydbog hele vejen hjem, og bare lukke verden ude indtil jeg igen var på Østerbro.

 

 

 

  

Det var en smadder god weekend og jeg kan leve længe på den. Alle damerne jeg mødte og alle indtrykkene jeg fik er lagret her i mit hoved og i mit hjerte. Sammen med lageret af smukke indkøb, bla hos Lavendel der havde Miri med som hjælper. Jeg føler mig dybt forkælet og meget meget TAKNEMMELIG.

7 kommentarer:

 1. ¨Godt at se dig og give dig et knus :-)
  Flot du tager ud i verden og finder dine måder at få dine pauser.

  SvarSlet
 2. Sikke en weekend du har haft, det ser meget spændende ud, det du har deltaget i.

  SvarSlet
 3. Ja, det var et dejligt møde, Henriette. Jeg har også tænkt tilbage flere gange og smilet over at vi bare faldt i hak. Jeg glæder mig til vi ses igen :)

  Jeg er gået i gang med at strikke, rundt og rundt med 160 masker, lidt ret og lidt hulmønster alt efter humør :)

  Sikke en oplevelsesmættet weekend, du endte med at have. Dejlige mennesker og masser af inspiration og nu, gætter jeg, nogle dage i ro og fred.

  Knus fra
  mette

  Det viste sig at jeg har fået et sår i øjet og nu er jeg på den vildeste kur, hvor jeg skal dryppe øjne en gang i timen!

  SvarSlet
 4. Hej Henriette
  Ærgerligt vi ikke lige ramte hinanden i går...:-(
  Syntes også Odense er en dejlig by, kommer der bare for lidt.
  Skøn butik du arbejder i, den ser helt vild hyggelig ud. Det kan godt være Odense er billig; men det er den også lidt på special forretninger...
  God Mandag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 5. Det var også noget af en weekend du fik samlet sammen. Som altid var det dejligt at være sammen med dig.
  Knus :)

  SvarSlet
 6. Det lyder som en meget dejlig weekend du har haft. Jeg synes det meget fint af dig at du er bevidst om at lave dig hvil og pauser. Her kunne der læres noget :-)
  Sikke fine puder i har i butikken.
  Knus.

  SvarSlet
 7. Kære Henriette.
  Tusind tak for din dejligt lange hilsen på min blog!! Hvor skønt! Jeg har fortalt Pernille på hendes blog engang, at jeg altid bruger hendes guide, og jeg har også linket til hende før. Jeg skrikker ALDRIG sokker uden hendes helt uundværlige guide, og snart kan jeg hendes små formler udenad. Men jeg ville da bliver beæret hvis hun kigger forbi og ser de nye sokker :-) Glæd dig til at strikke i det garn!!! Det er SÅ skønt og resultatet er vidunderligt!
  Jeg var forbi Pakhus 16 et par timer i søndags, men jeg fik ikke hilst på så mange bloggere, de kan jo desværre være svære at genkende IRL :)
  Måske man skulle lave et badge: Jeg er blogger :-)

  SvarSlet