09 juni 2011

Hovsa!

 

 

Det blev pludseligt torsdag, uden at jeg opdagede onsdag var forbi!

 

 

Der er ikke det store at berette om, jeg har været forbi Vanløse for at kigge til mine planter der bor på hotel hos veninden. Heldigvis ser det ud til, at de planter jeg allermest holder af overlever. Mine klematis er noget frønnede i kanten,og er ikke nær så store som sidste år på samme tid, men de er i live og når jeg får dem tilbage igen, så vil de igen blive passet og plejet efter alle kunstens regler, så til næste sommer kan jeg glæde mig over dem igen. Det er det vigtigste.

 

Miri’s blomst er også blevet enorm og har sat de flotteste knopper heldigvis.

 

 

Min hvide akeleje har også masser af smukke blomster :)  Den rosa til venstre i billedet kan jeg ikke engang huske hvad er, men jeg plantede den sidste efterår og kan se at det også bliver en glæde for mig næste år.

 

 

Nu vil jeg smutte et par timer i butikken og derefter har jeg fri lige til onsdag. Det bliver dage jeg ser frem til, for jeg har brug for lidt tid for mig selv kan jeg mærke. Den sidste måned har været meget social. En fødselsdag på lørdag som jeg glæder mig meget til, er det eneste jeg har på programmet og ellers står den på oprydning, rengøring og sortering at tingene her i Svendborggade.  Jeg har simpelthen brug for bare at nusse rundt nu. I eget selskab. Med computeren tændt og en tv-serie kørende i baggrunden. Med spontane cykelture og ingen udover Rasmus at være noget for.

 

Det er lykken ved at være alene. Det er DET jeg igen har fået tilbage. Friheden til at vælge TIL og FRA. Til at kunne trække mig uden dårlig samvittighed, når jeg har behov for det.

 

Livet er skønt og jeg glæder mig over det. :-))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar