11 juni 2011

Kender I det??

 

 

Når man bare SKAL være frisk, og så ikke KAN sove om natten??

 

 

Migrænen fik mig til at sove på et kikset tidspunkt i går, og da jeg var frisk igen ( i bøtten altså), var det sen aften og så var jeg altså V I R K E L I G T frisk! Godt nok sad jeg og hæklede for at få lidt ud af min fredag aften, og godt nok hyggede jeg gevaldigt med en omgang Lewis på computeren, meeen da det begyndte at blive lyst udenfor og solsorten glad begyndte at synge HØJT, syntes jeg nu nok at det var et problem.

 

Nu har jeg så sovet. Ikke nok, men dog sovet. Og skal jeg være ærlig, så er det altså helt vidunderligt at se lyset bringe dagen frem. Når man ikke har en altan eller en terasse at sidde på for at nyde de lyse aftener og sommerens lyde og dufte, så er det nemt at få en følelse af at man misser muligheden for at nyde den korte sommertid til fulde. Så da natten blev lys igen, ku jeg ikke lade være med at glædes over den.

Jeg fik hæklet en del videre på tæppet, og det bliver bare smukkere og smukkere syntes jeg.

 

 

Planen er at jeg nu vil prøve at gøre påbegyndte projekter færdig de næste to mdr. Forsøge ikke at starte nye op, og for at sikre mig at jeg kan overholde det, har jeg pakket det meste af mit garn ned i papkasserne. Så sidder jeg ikke og bliver fristet. Tænker jeg.. Hmmm

Ambitioner er gode, men om de kan efterleves er så et andet spørgsmål ;)

Den lilla sweater er nået hertil:

Jeg har nølet lidt med at gå i gang med ærmerne, for det er lidt af en dræber med alle de tråde det giver. En kort runde og skift farve. En kort runde og skift farve. En kort runde og skift farve. Mega langsommeligt og dødbesværligt, men jeg er sikker på at den bliver flot når den er helt færdig.

To andre projekter jeg kan gribe til er tæppet her:

Det sommerhus inspirerede rippletæppe. Hæklet på en nål nr 3 og med andre ord, et laaangsomt arbejde. Men flot bliver det også.

Og så er der den lækre lange cardigan jeg begyndte på lige inden jeg blev indlagt. I det tykke uldgarn fra Netto. Den har ligget urørt lige siden og jeg mangler faktisk kun ærmerne. Det burde jo nok ku gøres rimeligt kvikt, da det er på pind nr meget tyk. Så joooo jeg mangler ikke ligefrem noget at fordrive tiden med indtil jeg skal flytte, og heldigvis for det.

Når man sådan ligger og ikke kan være til for smerter i hovedet, gælder det om at finde måder at fjerne fokus fra smerten på. I går var det indretning af min kommende stue. En god metode skulle jeg hilse og sige, for nu har jeg en klar ide om hvordan den skal være. Funktionel og hyggelig og lige som jeg vil ha den.

 

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Vel?   :-))

1 kommentar:

  1. Godaften Henriette
    Flotte kreationer, selvom de er lavet i nattens muld og mørke...
    Godt du kom til fødselsdagsfest, selvom du havde været på natarbejde..
    God Lørdag Aften / RikkeBo

    SvarSlet