19 september 2011

Barn 2 i sofaen

 

 

 

I aftes var det så barn nr 2 der slog sig ned i sofaen :-)  Godt bevæbnet med dyner og puder, så vi Ironman og hyggede indtil det var tid til at sige godnat. Nu ligger han og sover tungt på madrassen midt på gulvet. Hans lange ben kunne selvfølgelig ikke være krøllet sammen hele tiden, og hver gang han strakte dem ud, ja så var Cupcake på pletten. Den lille fyr er vild med at kilde under fødderne hihi. Det er vanvittigt morsomt at se, hvordan han lister stille hen under dynen lige ved armlænet, og begynder at undersøge hvad det er for nogle store tingester der nu stikker ud der.

 

Hans mave virker lige nu til at fungere. Han fik lidt rosinvand i går, og det satte skub i systemet, men uhh det gad han ikke drikke meget af. Pyh bad nej. Han er stadigt glad og nysgerrig, og som altid i noget nær livsfare når der skal rengøres og skiftes hø. Han er så hamrende ligeglad med støvsugeren, at han omtrent har hele snuden oppe i røret. Det er lidt af en udfordring at forhindre ham i at få suget alle knurhårene af..

 

 

 

Omvendt ser Lakridsen sådan her ud, når der gøres rent..

Helt presset ind mellem puderne i sofaen, tror han jeg ikke kan se ham HA!  Og så snart lyden af støvsugeren er væk, så titter han frem igen:

Ja ja, kom du bare frit frem igen, jeg ER færdig nu og der er friskt hø til dig oppe på bordet.

 

Når alle steder er undersøgt og bidt lidt i, falder der igen ro over gemytterne. Og ja.. hvis nogen skulle bemærke det, så har jeg altså fjernet den enorme kasse af et bur de har haft hidtil. Jeg kan bytte mig til et mindre med Gitte, og indtil da har jeg lavet en flad kurv om til høtelt. Jeg er dødtræt at at fylde et stort bur op med savsmuld og hø, det er hårdt at rengøre for ryggen, det er spild af resourcer, og de bruger det næsten aldrig. Så nu har de masser af plads til at bygge huler og lege på i stedet for. Kurven med høet er allerede indviet og de har det herligt.

7 kommentarer:

 1. Jeg har en kat og et liv...Har du det sidste?

  SvarSlet
 2. ? Nej jeg er død og skriver fra helvede..

  SvarSlet
 3. Hold kæft hvor har folk dog ondt i røvem..!!! Lad være med at tag dig af den kommentar blog ejer. Klovnen har lige vist, at hun i hvert fald har et kummerligt liv, med den besked.

  SvarSlet
 4. :-) Tak anonym. Jeg kan ikke lade være med at smile lidt af det, og har faktisk også lige blogget om det, for tænk at nogen gider være så negative..

  Jeg er helt enig:)
  Kh

  SvarSlet
 5. Jeg har neyop svaret på det indlæg også. :-)
  En kærlig hilsen til dig

  SvarSlet
 6. Går ikke ind for hate-beskeder osv. Men helt seriøst det ser virkelig uhygiejnisk ud når dine dyr bare går rundt over det hele i skidt og lort.

  SvarSlet
 7. Anonym 24.sep , tenk på den lort du slapp ut av munnen din du. Jeg er mer bekymret for den enn den Henriette kan vaske bort. Har du ikke noe positivt å si så kan du jo bare tie stille. Dēt er ingen som kommer til å savne deg allikevel.

  SvarSlet