25 november 2011

Dette og hint

 

 

 

 

Fredagen har været sådan lidt la la, men nu er jeg sat godt til rette og der er ro i lejren. Eller.. der var lige en enkelt brandalarm der skulle afvikles i huset overfor, der skulle tjekkes for en times tid siden.. Jeg KAN altså ikke HA’ blå blink og sirener mere. Har vist tidligere skrevet om fænomet, og også i dag røg hjertet helt op i halsen på mig. Pludseligt vrimlede det med lommelygter og mænd i sære dragter og hjelme i området, men de kørte igen heldigvis. Jeg ved det godt, det er noget fis, men jeg hænger åbenbart stadigt i laser inde under huden, efter månederne på Østerbro.

 

 

Mit hækleri med plastikposer går langsomt fremad. Jeg fik et tips til en hurtigere klippemetode af Sisse idag, og DET gør det altså lidt sjovere at lave strimler. Hel uventet fik jeg i går en blød pakke med posten. Den var sendt fra Fyn og indeholdt en portion poser i strålende farver. Tror I lige jeg blev glad…  De må være sendt lige meddetvuns, efter jeg skrev om gardinet i forgårs. Aldrig havde jeg troet at en bunke brugte plastikposer ku gøre mig så glad hihi.

 

 

Flere gaver vendte i min retning i går. Pernille var på besøg for at strikkehygge. De to andre måtte melde afbud, men vi ses snart igen heldigvis. Med sig bragte hun sit dominostrik og så altså en pakke til mig. OG halløjsa sikke en. Hun har fanget min glæde over strikkerelaterede ting og sager, så se bare her:

Er det ikke herligt?  En kop med sweater OG tilhørende chokoladedrik. Et lille piskeris følger også med. Det kommer til at passer perfekt til mit hjems farver i alle sommermånederne hehe. 

 

Og så er der lige et lille kig til Nessie nummer to:

Jeg er vild med farverne i dette bløde strømpegarn fra Filcolana. Arwetta i ved… Tilgengæld er jeg IKKE vild med at strikke med firkantede pinde. De er ellers rare nok at strikke med, men det blive sååååå løst strikket syntes jeg. Det gør ikke så meget i Nessie’s tilfælde, men hvis nu de skulle have været en pænt strikket trøje, ja så måtte jeg pille skidtet op. Ingen tvivl om det.

 

 

 

Clementiner, hyacinter, stearinlys og småkager… alle sender dejlige dufte rundt i min stue lige nu. Det er sgu ikke så ringe endda :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar