20 december 2011

Juletræer

 

 

 

 

Juletræet kom i hus i dag. Jeg selv har valgt et helt traditionelt et. Grønt, velduftende og med nedslag i prisen fordi jeg specifikt gik efter et med handicap.. ;)  Af pladshensyn skal mit træ være fyldigt og smukt sådan ca halvejen rundt, og så fladt som muligt på den anden side. Det lykkedes næsten og jeg kan selv lige studse lidt af det, så det kan stå fint op af væggen. Kæresten til gengæld…

 

 

 

… er GISP!  mere til et lilla et af slagsen. Stik imod hvad vi ellers har til fælles, så er han til kitch hvor jeg er til tradition.  Jeg burde faktisk ikke være så rystet over det lilla træ, jeg mener… husker I denne her:

 

Vi skal ikke fejre juleaften sammen, og da vi heller ikke skal bo sammen, ja så er det heldigvis intet problem. Vi kan snildt ha hvert vort træ og nyde dem begge, uden at gnister fyger eller ballader opstår.

 

 

PHEW’’’   siger jeg bare ;)

9 kommentarer:

 1. Jeg forstår din glæde. Jeg er ikke glad for juletraditioner fordi jeg har oplevet netop det du skriver, at folk går agurk over latterlige småting.

  Terapien er at være i nuet og gøre hvad man kan. Jeg sender dig de bedste ønsker om en glædelig for-Jul :)

  (MED lilla, blå og røde jule-pynt-ting!)

  SvarSlet
 2. For min skyld kunne juletræet være lyserødt eller sort...det er ikke det der er vigtigt...det er at man nyder at være sammen med de mennesker som betyder noget for en... :o)

  SvarSlet
 3. Ti-hi hvor er du herlig Henriette - og jeg tror da du har fundet dig en rigtig god og rar - farverig kæreste *S*
  Stort tillykke med jer begge og til jer begge.

  Glæder mig stadig til at sidde i Rigets strålehal og hækle på et halstørklæde magen til dit - altså maskerne magen til det du har hæklet *S* Undskyld jeg sådan jager lidt med dig - men det er bare fordi jeg glææææder mig rigtig meget til at gå i gang *S*
  Er det OK?
  Julehilsen Gitte E
  genersen@webspeed.dk

  SvarSlet
 4. Dejligt, at noget er "på plads"....jeg er mest til
  rødgran, det er det mest julede, synes jeg.

  SvarSlet
 5. Kære Donald. Tænk jeg tror søreme at du driller mig lidt.. ;) Heldigvis kan jeg jo også godt lide farver, så det har ingen betydning som du selv fortæller. Jeg ønsker også dig en dejlig og glædelig jul og jeg håber at du har familie og venner omkring dig i juledagene. Mange knus fra Henriette :))

  SvarSlet
 6. DU har så evigt ret Pi- Andrea :-)) Mange knus og kærlige hilsener

  Henriette :))

  SvarSlet
 7. Gitte... Vi har "talt" sammen på mail, så jeg nøjes med at sige pøj pøj her og sende tanker og knus til dig idag.

  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 8. Kærem Lavendel, rødgran er også dejligt og det dufter så godt. Jeg er bare for doven til det med drysseriet ;))


  Knuuuus
  Henriette

  SvarSlet
 9. Det er godt nok... Lilla det træ... Altså... jeg er nok mere "rystet" over at der laves træer i den farve , end jeg er over at nogen kan lide dem hihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet