05 december 2011

Kære julemand…

 

Kære julemand, jeg ønsker mig et godt liv, raske børn, at sult og krige stopper, og at vi får sne til jul. Da det er store ønsker, og jeg ved du har travlt, ja så har jeg også samlet en lille bitte liste med ønsker der skulle være lettere at opfylde… hehe ;)

 

 

********************************************

                                                                                                                                        

 

********************************************************

NÅ hr. Julemand, jeg kan godt se at der er maaaange strikkebøger, men jeg kan jo bare så godt lide både bøger og strik ik, men det herlige er at alle kan købes hos Saxo, og man skal baaaare klikke på billedet for at komme dertil :)

 

UPS!!!  Undskyld kære julemand, jeg har lige opdaget at noget er gået galt, for man kommer ingen vegne ved at klikke! Men Saxo er jo let at finde, så jeg håber det går alligevel ;)  Resten at billederne virker fint nok, skal du lige vide..

 

 

Nu handler hele livet jo ikke om strik ( prøver jeg at fortælle mig selv ), så der er da også andre ting jeg ønsker mig..

Sko feks:

Ej.. måske de er bare for sjov, jeg ved jo at jeg slet ikke kan gå i sådan nogle mere, men derfor kan jeg jo godt have dem stående, bare sådan til pynt ik .. ;))

 

Og nå ja forresten. Jeg må jo have nogle bogstøtter til bøgerne:

 

Jeg ønsker mig også en taske, jeg er jo en kvinde:

 

Og nattøj måske.. :

 

Kære Julemand, jeg har virkeligt lagt mig i selen for IKKE at ønske mig garn, ved jo godt at jeg nok ikke mangler, men til gengæld har jeg så heller ikke skrevet på listen, alle de andre ting i verden jeg kunne bruge. Er jeg ikke dygtig så? Det syntes jeg bestemt jeg er, og derfor skal jeg da helt sikkert have en ekstra gave. Bare en lille bitte en.. ;)

 

 

 

Mange kærlige julehilsener fra

Henriette

4 kommentarer:

 1. Uha, en masse dejlige ønsker! Det er skønt at vi er begyndt at sende en hilsen hos hinanden igen :)

  Lige et spørgsmål: Hvordan får du et billede på bloggen til at indeholde et link? Det kan jeg sletikke hitte ud af.

  Klem og god dag.

  SvarSlet
 2. Hihi, Ja det er så, jeg har været vanvittigt sløv til at kommentere i det hele taget, og har også lagt mærke til at det ikke kun er mig der ikke får det gjort. Tror der er mange der kun læser med, oplever du det også sådan? Nu har jeg så besluttet, at det skal være løwn ;) Jeg vil jo gerne holde kontakten med både dig og alle de andre søde bloggere vi har. Når jeg finder et billede jeg kan bruge, så højreklikker jeg med musen på det. Så klikker jeg på kopier billedets webadresse. Derefter klikker jeg på den knap hvor jeg vælger at jeg vil have et billede på mit indlæg,( jeg selv bruger Windows Live Whriter), og så vælger jeg den mulighed der hedder " from the web", og i kassen der så viser sig, kan jeg så sætte det højreklikkede link ind. Nogle gange står det der allerede, men ellers gør du det bare selv.

  Det er sådan set let nok, når man ved hvordan man gør, men ellers ringer du bare til mig. Så guider jeg dig på vej :-))

  Mange mange knus og håber alt er vel
  Henriette

  SvarSlet
 3. HOV! Mette, jeg kan se at det slet ikke virker.. Nå, men ring lige til mig så er det lettere at forklare. Jeg har sat links ind på billederne UNDER alle bøgerne, men det var let nok, de er alle fra Pinterest, bøgerne er mere besværlige at finde frem igen.. Pyhh laaang historie hva ;)

  Knuuus

  SvarSlet
 4. Ja, man har lov at ønske...den der med kaffeslabberads kunne jeg også godt tænke mig.
  Jeg vil i øvrigt gøre opmærksom på Adlibris, der som regel er billigere og har gratis fragt!

  SvarSlet