15 december 2011

Lidt strik …

 

 

 

 

 

… får jeg da lavet. En lille smule lidt.  Her er feks en hue. Strikket efter hukommelsen, og efter at en kunde en dag bar en, der lignede. Hendes var dog liiige det mere sjov, fordi den havde sådan en lidt krøllet bagside. Mit første forsøg er nu blevet ok, og den er så hurtig at lave, at jeg nu ved hvordan jeg skal ændre nr to. Varm og dejlig og blød. Det er lige hvad den er.

 

Lukket med en knap.

 

Udover huen har jeg så øvet vanter til den store guldmedalje, og snart ender det med at tommelen ser rigtig ud. Billeder kommer når jeg er mere frisk, end jeg er nu. Det gik godt med at åbne og være alene i butikken, og jeg blev afløst ved ettiden. Bagefter var det dog lige på hovedet i seng, for det snurrer godt efter timerne med masser af garnsludren og ekspeditioner. Nu skal jeg så heller ikke møde igen før mandag, hvor vi helt ekseptionelt har åbent pga julen.

 

Til sidst er her hvad posten bragte mig i går. Den øverste bog har jeg ønsket mig længe, og er en af de ting jeg bestilte på Amazon første søndag i advent. Nedenunder den, ligger “ Hattedamer ” af Anette Danielsen, og DEN er jeg virkeligt glad for at jeg har fået. Alle huer er bare skønne og jeg er vild efter at gå igang. Hattedamerne har jeg fået forærende af en blogger, der følger med her. Helt anonymt har hun fulgt mig i tykt og tyndt, og tænk sig.. så sender hun mig søreme sådan en dejlig overraskelse!  Faktisk var det et gavekort til Saxo, men jeg vidste straks at det skulle være denne bog jeg ville købe. Jeg er både ydmygt taknemmelig, og meget meget rørt over den tanke der ligger bag. 

 

 

Nedenunder de to bøger ligger det herligste stykke gavepapir. I kan vist alle se hvad der er trykt på det… ;)  Jeg har fået en hel rulle af det af min søde kæreste, hvad gi’r I mig..   Jeg var jo helt solgt, da jeg så det i en reklame fra Panduro i sidste uge, og ja så smuttede han søreme derind for mig, og købte det til mig. Rullen rummer mange mange meter, men jeg nænner ikke at bruge det til gaver. Så forsvinder det jo fra mig og DET går ikke. I stedet vil jeg bruge det til at “tapetsere” med i mit arbejdsværelse. På en eller anden facon. Det går jeg lige og summer lidt over.

 

4 kommentarer:

 1. Det er en meget smuk hue du har lavet. Den ser tyk og varm ud. Jeg glæder mig til at se vanterne, når de er klar.
  Dejligt sådan at få et gavekort og et godt valg du har truffet med hattedamer, som er en skøn bog.

  SvarSlet
 2. Hvis du bruger mapper eller kassetter kan du jo beklæde sådan nogen med det fine strik-papir.

  SvarSlet
 3. Hej Uldbegavet. Jeg skal nok poste vanter her, når jeg engang har to der er ens.. ;)))

  SvarSlet
 4. Hej tante :) Sikke en god ide. Den kan jeg sagtens bruge kan du tro. Set i det lys, har jeg masser af emner der kan få papir på nu hehe

  SvarSlet