24 april 2012

Jeg ved det..det er længe siden

 

 

 

IMG_7514

Ham her, som forresten kræver noget øvelse af fange med min linse, og så puslerier på altanen optager mig så meget at jeg helt glemmer alt det andet jeg ellers bruger tid på. Selv mit garn og mine pinde bliver forsømt, men det skal nu nok få en ende. Snart er altanen så brugbar at jeg bare kan læne mig tilbage og nyde, så klar at der kun kræves daglig inspektion og vanding og noj hvor jeg er vild med det.

 

Stærke nerver er jeg også ved at fremelske i mig selv, for den lille pelsede fyr er GODTNOK snu. Som feks når han vil op i min seng.. Det mås man ikke når man ikke kan holde sig endnu, men her er vi ikke helt enige. Beskidte kneb og frække tricks tages i brug af en kanin med en mission, og feks kan han sidde på numsen meeeeget længe og bare stirre op på mig når jeg sidder i den. Et par store kaninøjne kan være ret så insisterende OG meget svære at ignorere.

 

 

 

IMG_7506

Altanens længde er et hit, og det der med at løbe og tage tilløb har vist sig at være gode egenskaber når man er en stålsat kanin.  Jeg fik migræne i aftes. En af de slemme. Som før tog jeg en af de tunge doser og slukkede lyset forholdsvis tidligt. Godnat og sov godt til alle..

 

SÅ i nat altså, vågnede jeg af min døs ved lyden af  N O G E T , der lissom tog tilløb og inden jeg nåede at klare hjernen lød et blødt bump. En kanin var landet lige ovenpå maven af mig! Glemte rent at lukke buret af inden jeg gik kold, og så var den ellers alt for høje seng bare alt for fristende. Højder er til for at springe over, så vupti og hopsasa og nat eller ej, her kommer jeg.

 

Så ligger man der i mørket, mere eller mindre sløvet og er lidt i tvivl om hvad det egentlig er der sker. Lige indtil en kanin hopper op og ned på en. Så er der sgu ikke nogen tvivl om noget ;)

 

Og jo. Den lille fis fik da også smidt et par kugler og en lille tissetår, inden jeg var klar nok til at kunne sætte mig op og forsigtigt vise den vejen hjem igen, for ned turde den jo ikke hoppe vel. Næhh nej og moar, jeg står her og bliver lidt bange nu for at slå mine poter. Ham kanin fræk som en slagterhund er han.

 

 

Som jeg sidder her og skriver er jeg under konstant opservation. Ingen tvivl om at vi ikke er enige om hvem der ejer sengen her i huset.

 

IMG_7504

5 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  Tidsrøver; men hvad gør det, når man er så kær og fræk...
  Håber du får gang i pindene igen, nu hvor altanen er ved at være indflytningsklar..:o)
  Woow er beæret over at være på din liste over flittige hænder..:o)
  God Tirsdag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 2. Hej H.

  Hvor er den lille NInus dog sød:) Og sikke skønne billeder du tager. Du burde lave en lille børnebog om den kanin:)

  SvarSlet
 3. Kaniner er vildt søde, og du har vist reddet dig en med personlighed!
  Men alligevel - at blive vækket om natten af en kanin, der lander. Du skal finde dig i en del!

  SvarSlet
 4. Ja, dyr er frække og sjove! (-: Det lyder som om du nyder den alligevel. Sød er den ihvertfald at se på. (-: God bedring med din migræne. Rigtig god dag. Kram. (-:

  SvarSlet
 5. Dejligt at han valgte at flytte ind hos dig ! Selvom han er en bisse !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet