05 maj 2012

Sjovt som jeg alligevel ikke kan lade være!

 

 

Det er ikke første gang jeg melder mig ud og vil holde fri, for så alligevel og pludseligt igen få en masse på hjerte.

 

IMG_7979_resize

Sidder her på altanen og kigger på en måne så fantastisk at det næsten er helt magisk. I mørket er her kun levende lys og så den, månen, der lyser op.

 

IMG_7867_resize

Hellere sidde her med et tæppe om benene og lytte til musikken fra en fest i nærheden, end inde i min stue. DET har jeg gjort hele vinteren jo.

 

IMG_7974_resize

IMG_7864_resize

 

 

I dag har jeg skrevet følgende på det kaninforum jeg bruger nu, til at hjælpe mig i gang med at være kaninmor:

 

****************************

 

Jeg ved at alle herinde vil vide hvordan jeg tænker, når jeg skriver nu. Som ny i denne verden må jeg hver eneste dag forbløffes over HVOR kvik min kanin er. Jeg mener.. han er sågu da kun en lille kanin endnu, og har ikke hos mig andre kaniner til at vise ham vejen til unoder og fiduser. Ikke desto mindre kommer der hver der dag nye ting på listen over hvor modig, hurtig og opfindsom han bliver.

I dag har han ..

 


- spist lidt vasketøj fra tørrestativet på altanen.
- fundet vej op i min hæklebalje, som ikke sådan står i kaninhøjde
- spist snor fra den hørdugs rest jeg lagde over hækletøjet og under ham,for at skåne mine hæklerier fra at blive gnasket helt i smadder
- hapset knækbrød fra mit natbord OG løbet gennem hele lejligheden med det. MEGET stor knæk i meget lille kaninmund.. så totalt komisk ud.
- løbet ræs med en skive gulerod i munden fra køkkengulvet og ud i hjørnet på altanen
- hapset mine briller fra sofaryglænet!! OG..
- ladet mig nusse og kæle med ham i uendelige stunder.

 

Helt ærligt så er jeg helt fortabt og kan ikke helt forstå hvorfor jeg ikke tidligere har overvejet en kanin som kæledyr. Sådan er der så meget og nu går jeg bare og hygger mig over hans personlighed. Iøvrigt fik han også lige snuset til pizzabudets sko, men de var alligevel ikke interessante, så han valgte at blive hjemme hos mig.

 


Sikke et held :O)

 

IMG_7889_resize

IMG_7949_resize

IMG_7953_resize

IMG_7857_resize

IMG_7913_resize

7 kommentarer:

 1. Ja er fuldmånen ikke fantastisk i aften...:-)

  Min datter fotograferede den også tidligere i aften hvor den lyste hele raps marken op.
  Forstår godt du faldt for den lille silkebløde kanin...den er bedårende..:-)

  hej igen fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth, jeg er simpelthen så glad for at jeg valgte ham. JEg får grinet hver dag nemlig :)

   Tak og kh
   Henriette :)

   Slet
 2. Hvor er han altså bare herlig. Det er helt fantastisk med den personlighed, der kan være i sådan nogle små dyr. Dejligt at læse, at du er blevet rigtig glad for ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Reke, Ja det vil altid undre og begejstre mig. Jeg er virkelig meget glad for ham, det er helt sikkert :)

   Knus

   Slet
 3. Hehe, jeg havde en lille vimmer een, som jeg legede skjul med. Så krattede jeg lidt med neglede på gulvet og sproing, så var han væk. Han gemte sig det samme sted hver gang... så løb jeg ind og gemte mig - mit sædvanlige sted. og sådan gik der lidt tid med det. så blev han træt og smed sig mellem mine fødder, som han så lå og slikkede lidt på. Om morgenen gnavede han vildt og inderligt i tremmerne: giv mig mad, giv mig mad! Overvejer seriøst om vi skal have et lille hyggehoppedyr, men jeg ved ikke rigtigt.. så meget det støver bare ved at vi er 4 mennesker - hvordan bliver det så ikke med een kanin om bord!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda, det kan du have ret i. Som du sikkert husker så var jeg jo virkeligt meget glad for mine marsvin og savner dem stadigt når jeg tænker på dem, MEN at have en kanin har givet mig så mange grin at jeg ikke har fortrudt et sekund. Jeg har jo drømt om hund i mange år, og nu har jeg så fået en lille kanin, der i den grad opfører sig som om han var en hvalp hihi. Jeg syntes ikke det er så slemt med svineri, men det ville sikkert være anderledes hvis her var flere mennesker i huset, så ja.. man skal gide rengøringen. Jeg synes jo heeelt bestemt at I må have jer sådan en lille fætter ;)

   Slet
 4. Herlige dyr! Han er jo bare skøn. Godt du får grinet lidt hver dag. (-: det er jo en god ting. Kram. (-:

  SvarSlet