28 juni 2012

En hel sommerdag!!

 

 

Man bliver jo nøjsom her i landet, så sådan en hel sommerdag gør mig glad, og nærmest lettere lykkelig.  Lykkefølelsen skyldes mest, at jeg overhovedet kan mærke dagen, for det er ikke en måned siden jeg lå i det sorteste hul husker I nok.  Hvor er livet underligt, og hvor er jeg glad for medicinalindustrien.. i dag ihvertfald.

Image00463

Fister har leget med sin bold, og jeg har forsøgt at beslutte hvad jeg nu vil i gang med at strikke. Der er SÅ mange muligheder, men jeg går hele tiden i stå fordi jeg er i tvivl om, hvad jeg kan koncentrere mig om. Derfor er ambitionerne stadigt bare AT strikke, mere end at strikke spændende, men indviklede  mønstre.

 

Image00487

Sæsonen for lus er sammen med de mange blomster i fuld gang, så jeg har sprayet og nusset en del på altanen. Og cyklet en lille tur. Og hentet lidt mad. Og kigget på opskrifter. Og hæklet. Og lyttet lydbog. Og terpet motivationen til at smide smøgerne. Jeg er SÅ træt af at ryge, og hver dag irriteres jeg over vanen, men jeg kan ikke helt overskue det endnu.

 

Image00491

Her ser vi årets høst af jordbær. Smukke, lettere krøblede og skinnende røde er de. Desværre smager de at absolut nada, troede ellers at solen ville give dem lidt mere smag end det første jeg smagte på for nogle uger siden, men nej. Nå, skidt med det. Planterne pynter jo også :-)

 

Nu er det aften, men endnu ikke helt mørkt. Jeg sidder og nyder tv’ets krimier og at her er lagt rent på sengen,  så alt i alt har jeg haft en super dejlig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar