30 juni 2012

Kan man være igang med for mange projekter???

 

 

 

Nej, tænker jeg umiddelbart.

 

 

Image00170

Men så alligevel jo, måske…  For jeg har i dag været igennem nogle af mine mange kurve og der VAR altså ting som måtte lade livet. Ikke mange, for et par påbegyndte trøjer fik lov at overleve, da jeg havde prøvet dem igen, og stadigt syntes der var potientiale i dem. Nu er det bare jeg må spørge mig selv, hvorfor i pokker hule osv, jeg gik igang med endnu en trøje i går aftes??? 

 

Jeg piller den ikke op, men den må lige ligge lidt, indtil jeg har færdiggjort de tre største strikkerier jeg har liggende allerede. En rød cardi, en meleret brun cardi, begge after samme opskrift og så det vendestrikkede sjal jeg legede med helt tilbage i feb. Det endte forresten dengang med at blive strikket sammen til en poncho, og det er nu den jeg lige gør færdig. Har siddet i laaaang tid og samlet masker i millionvis op igen, for den var faktisk allerede lukket af, men jeg er irriteret på kanten der ruller sååå..

 

Her er bare lige lidt snapshots af det ventende strik:

 

Vendesjalet der nu er endt som poncho. Billeder kommer naturligvis så snart jeg har fået billederne lagt ind ik

 

Modellen jeg har sat to igang af, og som altid har jeg jo ikke kunnet nære mig, men har lavet mine egne udgaver af den.

 

Den første er rød og med bobler.  Cascade er garnet og det er købt dengang Slavi solgte garn. Ikke nær så hidsigt rødt som her, men kameraet I ved..

 

Den anden er meleret, og med planer om en større krave end opskriften foreskriver. Iøvrigt er det dødlækkert garn at strikke med. Lige nu kan jeg ikke huske detaljerne, men dem finder jeg også frem til senere skriverier .. Under alle omstændigheder er det garn jeg har købt på nettet og for laaaang tid siden. Så meget husker jeg da hehe

 

Til sidst garnet som jeg har slået op til endnu en trøje med:

Det er fra Weller og jeg købte det sidste sommer. Her er det en lille strikkeprøve fra dengang. En dejligt mørk rød farve har det, og trøjen det ender med at blive er indtil videre en FLS ( feb lady sweater), MEN deeet kan jo nå at ændre sig, især fordi jeg bagefter kom forbi denne model :

Billedet er herfra : http://www.slagtenhelligko.dk/2008/06/23/en-cirkacardigan/

 

Jeg aner ikke, hvordan jeg havnede på et indlæg helt tilbage fra 2008, men super er det jo at man i det hele taget KAN det, for opskrifter og inspiration forældes aldrig, og denne ligger på linie med FLS, og er ikke svær at gå i gang med. Måske endda lettere og mere noget for mig, nu jeg tænker over det :-)

 

 

 

Ku være morsomt at gå tilbage helt systemtisk for at se, hvad der gemmer sig i arkiverne ovre ved Liselotte og andre af de begavede strikkedamer, som har blogget i årevis og før jeg selv kom til. Næste regnvejrsdag er vel selvskreven til den rundtur mon ikke..

8 kommentarer:

 1. Ææeej, hvor er jeg glad for, at det ikke kun er hjemme hos mig, der er maaange projekter igang på én gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke. Hvor herligt at du kikker forbi og ja.. det er svært at begrænse sig hihi :-)

   Slet
 2. Hehe, jeg kender det alt for godt. Tør faktisk næsten ikke gå projekterne igennem.
  Men tænk på alle det dejlige strik, der kan blive færdigt på 'næsten' ingen tid

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige netop også det jeg tænker.. at jeg så har mange ting i vente lige om hjørnet :-))

   Slet
 3. Jeg faldt lige over et par projekter i går, som vist også er strandet, men jeg nænnede alligevel ikke at kassere. Nu ligger de igen og venter ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kede os, kommer vi aldrig til os strikkere :-) Heldigvis da.

   Slet
 4. Den grå cardigan er überlækker.... hvor kan jeg evt finde opskriften? Rigtig god søndag! Mvh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg har den jo i bogen der hedder Strik a la Carte af Marianne Isager, men om den findes i løs opskrift ved jeg faktisk ikke lige. Prøv hendes hjemmeside evt :-))

   Kh Henriette

   Slet