25 juli 2012

I aften skal jeg gøre noget jeg aldrig har gjort før

 

 

 

 

 

 

IMG_9467

Solen står allerede højt på himlen og jeg har redt/dækket op på altanen til en hel dags nydelse. Om jeg må trække indendøre senere vil tiden vise, men lige nu er her skygge og 23 gr så jeg tænker, at det nok skal nå at blive reeeet varmt herude.

I alle fald skal jeg holde et vågent øje med lille Fisterfis, for trods hans høje intelligens når det handler om fantasi, så har Vorherre ikke tildelt kaniner fornemmelse for eget bedste, og han kan snildt finde på at lægge sig til at sove direkte under solen. Ikke så godt for et pelsdyr nej, og så må mor sørge for at smide ham ind i de køligere gemakker..  Kaniner er sgu underlige hihi.

 

 

Nå, men det var i aften jeg kom fra.

 

 

Lørdag aften efter cykelturen sad jeg jo også herude, og der fik jeg den tanke at jeg måtte prøve at sove under åben himmel en nat i fremtiden. Og hvor jeg handler på en tanke, over en tre fire måneder er Helten anderledes indrettet, så ikke mere end to min efter, at jeg havde luftet ideen for ham mandag, var jeg viklet ind i et nattearrangement udendørs. Tju bang og så gør vi da bare sån og sån!  Nu er han jo passioneret udemenneske, og ligger inde med en samling soveposer, der er en indlandsisfarer værdig, men han har også ALT og jeg mener virkelig alt, hvad der hører sig til en tur i det blå. Derfor slog jeg fast at  “OK, så gør vi det, MEN du sørger for ALT det praktiske og så henter jeg dig bare i bilen.” Jeg kan selv, slet ikke overskue andet end et par varme sokker, og at jeg skal have mad og drikke med for ikke at dø.

 

Hvor skal vi så hen??

 

Tjooooo, min drøm er at sove på en strand, og hvad er mere aktuelt og passende lige netop i aften?  Ja jeg spørger bare.  Jeg tror vi har valgt den helt perfekte aften, men om vi så får sandet for os selv er mere usikkert. Ku jo ske at andre fik samme strålende ide. Under alle omstændigheder vil jeg være vågen når solen står op og bade ( hvis det ikke er for koldt) i den tidlige morgen. Jeg vil pakke kamera og strikketøj og ellers bare glæde mig enormt til det. Vi tager afsted i aften og så håber jeg at vi kan finde en strand oppe i nordsjælland et sted. Måske Humlebæk..  Jeg kender ikke særligt meget til området eller vore kyster sååå..

 

Fister kan godt være alene fra tidlig aften til vi kommer hjem igen tidligt i morgen, for jeg gider ikke være der når dagen bliver varm og overbefolket. Jeg er slet ikke en soldyrker, og er alt for rastløs til at stege på den måde. Så hellere under parasollen i mit lille retreat her :-)

 

IMG_9468

 

 

 

OG og.. jeg har betinget mig at overfaldes vi af fluer eller sandorme så er det hjem igen med det samme. NÅ! 

5 kommentarer:

 1. Uhhh det lyder da som en spændende ... oplevelse..

  Håber det bliver super fedt og at du får sovet...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Åhh, det lyder skønt. Rigtig god tur :)

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende - glæder mig til at høre mere om det.
  God tur og sov godt.

  SvarSlet
 4. Lyder rigtig spændende. Håber det bliver en rigtig dejlig oplevelse. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at prøve at sove ude i min have en nat. Er bare ikke . God til at sove andre steder end i min seng.

  SvarSlet
 5. Det lyder da bare SKØNT! Håber I får en dejlig tur, og en god nat. (-:

  SvarSlet