12 juli 2012

Kaninsk for begyndere

 

 

 

 

 

IMG_9084

HEJ :-)))  mit navn er Fister, og i dag er min mor megeeet træt, det har hun selv fortalt mig. Det giver mig en mægtig travl dag, og der er meget jeg skal nå inden hun igen bliver skarp i skuffen..

 

 

 

Image00285

Først skal jeg lige ha lidt energi, og derefter vælter jeg lige skålen så al maden ligger på gulvet. Det er nemlig så sjovt at hoppe ovenpå.

 

 

Image00297

Så tager jeg lige en spurtetur igennem høtunnelen, så alt det hø hun har fejet til side i går, bliver spredt ud over hele altanen igen. Hun har ikke helt fattet at sådan skal DET være..

 

 

Image00445

Jeg skal også lige have bidt et større hul i posen med smådimser i. I ved de der lerkugler som hun putter i bunden af sine altankasser.  Det rasler så sjovt når jeg ryster posen..  Når det er gjort har jeg planer om igen, at forsøge at hoppe op på skrivebordet. Regner med succes denne gang, og håber der ligger et eller andet godt som hun har glemt. SOM feks et par røde og saftige kirsebær… 

 

 

IMG_9239

En vigtig ting er lige at huske at tisse på strygebrædtet, og når det er gjort har jeg en hememlighed til hende. Jeg har nemlig lært at åbne døren ind til soveværelset, hvor jeg ikke må være alene, OG så har jeg opdaget hvordan jeg helt helt stille kan skubbe den i igen!!!  så hun ikke kan finde mig. Det giver mig lige tid nok til at jeg også kan nå at tisse i sengen. Uhh det elsker jeg bare :-)

 

 

IMG_8384

Nå, men jeg smutter igen. Jeg kan høre at hun har opdaget mig, så det er om at finde en god gemmplads, hvor jeg kan se ud som om jeg er i DYB søvn hehe..

 

 

 

 

IMG_9228

 

 

FISTER altsååå  !!!!!

6 kommentarer:

 1. Sikke en. Hopper den op på håndtaget for at åbne døren?

  Håret er skønt. Det er vildt som selv fint hår kan fylde meget mere, når det får de lange længder af. Og det er fint med pandehår :)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  Vores kat hedder Fister, han er rød og 13 år gammel... Han er ved at blive lidt sær på sine gamle dage; men alligevel en dejlig kat...:o)
  Sej frisure... Mit hår blev også studset i dag og jeg er tilfreds..
  God Torsdag / RikkeBo

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at høre, at Fister kan sætte liv i kludene... ;-)

  SvarSlet
 4. Det er da bare SÅ hyggeligt :-) Han har det godt ham Fister!

  SvarSlet
 5. GRINER STORT!! DE kære dyr, de gir`en lidt ekstra arbejde, men osse en masse gode grin. (-:

  SvarSlet
 6. Godt du har fister til at lave alt det du ikke selv orker eller når :)
  Du ser fantastisk ud med din nye frisure, det er rigtig smart til dig.

  VH Pi@

  SvarSlet