11 juli 2012

Nu med kort hår..

 

 

Gisp!  Det er da lidt underligt at være med kort hår, men jeg er dødglad for det og når der er gået lidt tid har jeg med garanti vænnet mig til det. Frisøren fik lov at bestemme en enkelt ting, udfra devisen om at mit hår vokser hurtigt, meeen jeg ved da allerede at jeg med min egen smag, næste gang bestemmer helt selv. Kort i nakken er skønt og befriende, men jeg ville gerne have haft lidt stritlængde på, hvilket hun mente var heelt outdated..  Og hvilken 45 årig kan overskue at være det?  Ik mig hihi. 

 

Nu er det jo også sådan at nyklippet hår liiige skal ha lidt tid til at finde sig til rette på hovedet, så om en månedstid regner jeg med at ha den frisure jeg er mest tilpas med. Det korte betyder også at så holder klipningen selvfølgelig lidt længere. Økonomisk er det jo ret praktisk :-)

 

 

Er I parate??

 

 

Ok se så bare her:

IMG_9205

Jeg har prøvet at regne på det, men kan ikke helt huske nøjagtigt HVOR mange år siden sidste frisørbesøg det er, omtrent fire tror jeg. Derfor var det sååå skønt at få vasket håret og slappe af samtidigt. Som en bonus var jeg ved at gå helt i koma da jeg satte mig, fordi stolen lavede bølger i ryggen!!  En massagestol, hvad gir I?  Den rene luksus syntes jeg.  Anika, min engang negledame vimsede rundt med kameraet..

 

IMG_9210

Nå, men så sidder jeg jo der ik. Lettere spændt, men også vanvittigt glad over at gøre noget, der er ud over det normale for mig.

 

IMG_9212

Alle ved at man IKKE ser godt ud under processen og her kan jeg kun sige GISP altså. Jeg ser mig lidt tyndhåret ud syntes jeg.

 

 

IMG_9214

OG hvad mener I så om den her troldeting??  Frisøsen har haft gang i hårprodukter og fladjern, hvilket jeg aldrig selv bruger. Jeg fik lige fremstammet noget om, at jeg gerne ville udnytte mine krøller. Hups!

 

IMG_9217

Den korte nakke. Om lidt er den heldigvis lidt længere, og der kommer strit over nakken, men vi fandt da krøllerne igen. Ligeså det grå hår.. Jeg overvejer seriøst how to fix that, for med kort hår er der ikke langt til mormormodellen iv piv

 

 

IMG_9218

HA!  mere får I ikke for den 25 øre. Jeg har langt pandehår som trækkes til den ene side. Og i morgen når jeg selv har haft hænderne igennem håret, så sidder det som det skal. Sån Henrietteagtigt. Helst lettere rodet og med knapt så meget system i.

 

På hjemturen hentede jeg Josefine, som skulle spise med hjemme hos mig, og hun var helt i chok da hun så mig. Har nemlig ikke fortalt hverken børn eller forældre om mit håreksperiment hehe. 

 

 

Sur dag sluttede sjovt. Ik dårligt. Nej.

 

257479303666344796_vfJwzZPQ_f

12 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud. Jeg glæder mig til at se det "live" :)

  SvarSlet
 2. Hvornår hvornår hvornår???? ;))))

  SvarSlet
 3. Dejlig glad ser du ud på det første billede - det kan jeg godt lide. Sjovt med processen. Men jeg kan godt forstå at du vil have dine egne fingre i høstakken.
  Glæder mig til at se dit nye look

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karina :) Der kommer snart lige flere billeder og jeg blev altså så glad for din hilsen kan du tro. Det er så længe siden :)))

   Kh Henriette

   Slet
 4. Hvor ser det godt ud og kvinder på 45 år kan godt have strit-hår. Jeg er nemlig også kort håret med strit. Det er meget nemmere med kort, men det passer ikke helt det med at det er mere økonomisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da det de kan Merete hihi Hmmm nu ikke ødelægge min teori vel ;)

   Knus

   Slet
 5. Neejjj hvor er den nakke flot. Sådan noget krøl gad jeg godt have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Tak :) Syntes måske nok det er lige lovligt "sat", men krøllerne er jeg også glad for og i dag efter lidt vand i håret, sitter det perfekt :O

   Kh

   Slet
 6. Jeg tilslutter mig Hulebo - men glæder mig til vi får lov til at se dig forfra.

  Og jeg synes altså ikke, at du ser gråhåret ud. HALLO! Det er da mere brunt end gråt - og naturlige farver bliver aldrig outdated.

  Hellere naturligt gråt end de uhyggelige versioner af Dame Edna man ind imellem møder med blåt eller lyselilla hår... For ikke at tale om den russer-røde mange ender med, når der bliver leget med farveladen (Hov. Den fyrede lige tilbage i hovedet på mig selv, som vistnok har leget lidt rigeligt med noget skrig-rødt engang imellem... Tidligere! )

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kommer flere i dag, det satser jeg på :) Du har ret, naturlige farver er da SÅ flotte.

   OG nej.. jeg bliver altså hverken lilla eller orange hihi.

   Taaaakkk søde dame

   Slet
 7. Drøn smart!

  SvarSlet