29 november 2012

Igen.. hvor er jeg glad for min altan

 

 

 

IMG_2045

Den er jo multifunktionel har jeg i aften lige genopdaget. Der stod jeg med en gryde af enorme proportioner, en ligeså stor portion nylavet jordbærsovs til julens ris a la’mande, nyskoldede glas OG så mangler jeg Atamon!

 

Det er ellers noget jeg altid har på lager, så jeg blev helt befippet et sekund. Gudskelov for mødre siger jeg bare, for min mor kunne fortælle at gryden sagtens kan stå på altanen til i morgen. Pheww’’  siger jeg bare. Det er det fede ved det, at nu hvor det er kold vinter, så har jeg et ekstra køleskab, hvilket er ret praktisk fordi det der står i mit køkken er ret så småtagtigt indvendigt.

 

Ik’ fordi jeg ikke sagtens kunne lave en ny portion, men det ville da være ærgeligt at smide al den dejlige og velduftende/smagende røde julesmovs ud. Og ja, før I undrer jer om jeg ikke har skrevet forkert, så ER det altså jordbærsovs vi spiser i vores familie.

 

Jeg ved ikke hvornår den tradition er opstået, men faktum er at vi er så vant til smagen, at det simpelthen ER julesmagen, og at det bare ikke er julerigtigt med kirsebærsovs.

 

Jeg kan sagtens spise kirsebærsovsen, hvis jeg får det serveret ude, men I kender det sikkert..  en tradition er en tradition og VE den der laver om på det.  Lidt i stil med hvis jeg serverede grøn salat til andestegen… Uha nej vel.

4 kommentarer:

 1. Jeg bruger tit altanen som ekstra køleskab - i hvert fald i den del af året, det er muligt :)

  Jordbærsovs på risalamanden lyder slet ikke dårligt. Men jeg er heller ikke specielt vild med kirsebærsovs...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare dødpraktisk er det :) Jeg må hellere gemme lidt til dig så du kan smage så..

   God fredag
   Knus :)

   Slet
 2. Henriette, så kan du godt stille op med bagen i vejret - her sner det og det bliver liggende grrrrr :( Håber det er flyttet over til dig i morgen :)

  Venlig hilsen
  Pi@

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi :-)) Lige nu er der ikke noget der ligner sne i luften her, men jeg håber stadig at det kommer.

   Rigtig god fredag og VARME hilsener
   Henriette

   Slet