14 januar 2013

Denne morgen handler det om garn og samlergenet som aldrig mættes

 

 

 

Allerførst vil jeg lige sige, at her er koldt i min stue. Dernæst, at så må man jo gøre hvad man kan for at isolere ik.. Tilsidst må jeg belære alle ikkegarniale om, at man ALDRIG kan blive mæt i garnsamlermaven.

 

*********

 

Noget der virkelig varmer og isolerer er garn, og noget jeg bare slet ikke må overveje at hamstre mere af er garn. Med kun 450 kr til de næste 14 dage, er garn ligesom ikke aktuelt på mit budget, men åhhh jeg har da stadig min hjerne som kan drømme og forelskes, og da jeg har valgt IKKE at fortsætte med at gå helt ned over tingenes tilstand inde bag facaden, så vil jeg istedet bare skrive om det garn jeg lige nu savler over.  (Og iøvrigt glæde mig til den dag jeg kan fortælle om en rigtig forelskelse, for det vil jeg bestemt også gerne prøve igen ;-) )

 

 

Klik på billederne for at se mere om garnet ( de er alle lånt fra hjemmesiden og FB )

Er det ikke bare den fedeste farve a hva ba??  

 

Og så er der kommet chunky superkid mohair ..  Jeg er selvfølgelig vild med den strålende orange her Smiley  total sommersol er hvad det er.

 

 

Mere sol kan man få med morbærsilken..

 

 

Og fordi det stadig er vinter og hundekoldt er den nye luksus baby Camel fuldstændigt uimodståelig. Varm og chokoladebrun og fristende og …  

 

Der er altid garn at savle over, hvis man besøger Weller, så jeg kan da kraftigt anbefale KUN at kigge ind, når pengepungen er fyldt hehe

 

***************

 

Fra en tilfældigt fundet tysk side, kan man købe de skønneste selvstribende nøgler:

Det er godtnok 50/50 bomuld og akryl, MEN jeg tænker at det ville være så smukt i projekter der ikke er til beklædning.  Et væld af farvekombinationer har de forresten også, men husk det er på tysk. Et sprog jeg ikke selv fatter ret meget af.

 

Så er der jo Etsy, stedet for de kreative og hjemmeproducerende garnsælgere:

 

 

 

*************************

 

Mandag er vist drømmedag her, men senere er det rengøring og praktiske gøremål som venter. Uanset, så sner det udenfor og det er med til at gøre det til en god start på ugen.

 

406057_496245937092834_1637305393_n

4 kommentarer:

 1. skønne skønne billeder, nej man bliver aldrig
  træt at garn . god snevejrs dag til dig

  SvarSlet
 2. Ikkegarniale og garnsamlermaven - det er da en KÆMPE fejl at de to ord ikke findes i den danske ordbog. De er da begge fuldstændig uundværlige!
  Den med at kigge/savle over garnsider og garnbutikker... åh jo, hvem kender ikke det? Til enhver tid en hobby, der kan gøre det af med fornemmelsen af for mange penge på kontoen (hvordan mon egentlig den fornemmelse føles?)
  Henriette, du er den rene hverdagsluksus! Hvor er det dejligt at følge dig!!!!!

  SvarSlet
 3. Jeg har også savlet, og kigget lageret som er et egern værdigt:-) tak for radiserne, den kan jeg godt bruge og min mand også :-) Kh Ellen

  SvarSlet
 4. Puha ... ja der er nok der frister derude ;0)

  SvarSlet