16 januar 2013

En opdeling af kategorier på Pinterest er nødvendig

 

 

 

 

IMG_2737

Jeg har efterhånden fået samlet mere end 1000 pins, kun med hækling på Pinterest. Min opslagstavle er derfor ved at blive organiseret, så den bliver overskuelig igen. Nu har jeg 12 forskellige tavler, og jeg er faktisk noget overrasket over at det blev til så mange, men det viser bare hvor meget man kan lave med en hæklenål.

IMG_2738

Der er firkanter og sekskanter. Der er hæklerier til køkkenet, og en tavle med tæpper og puder. Så er der tasker, og der er blomster/blade. Der er hæklede sjaler og hæklede dyr, og så er der også en tavle med pins som viser hvordan man gør.

IMG_2741

Det er bare nogle af dem jeg er i gang med at fylde pins på. OG jeg mener i gang med, for NOJ det tager sin tid. Meget kan man sige om Pinterest, men de har altså endnu ikke en funktion, som kan flytte en hel hær af relevante pins i eet hug, og det betyder at jeg må gøre det one by one. Et billede giver 3 sideskift, så jeg får virkelig klikket på tasterne lige nu hihi.

IMG_2740

Jeg hygger mig med det, og får på samme måde set det hele igennem igen, så skidt med tiden det tager. Jeg er vild med Pinterest og når hæklerierne er på plads kommer turen til den tavle jeg oprettede i sin tid med mad på. Den er ligeså vokset, og alt er nu alt for blandet. Jeg må have mig tavler kun med drikke, mad, sund mad, chokolade osv osv..

IMG_2739

3 kommentarer:

 1. Jeg er også "pinterest-fan" og blev også overrasket over hvor mange mapper jeg fik lavet på min side :-))
  Men tænk hvor sjovt også for andre at finde rundt på siderne.

  God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Gitte :) Det er jo også for at gøre det mere overskueligt for alle dem som følger mig.

   Tak fordi du kiggede forbi i dag.
   I lige måde :)

   Slet
 2. Jeg er aldrig kommet igang med Pinterest ... det er vist en værre tidsrøver :o)
  Men jeg kikker da på siden engang imellem og det er fantastisk hvor meget skønt der er at kikke på.

  SvarSlet