02 januar 2013

Mummitrolden er vågnet

 

 

Solen er ved at gå ned, men jeg har da nået at få glæde af, og nyde fire timer af dagslyset. Inden da har jeg leget hulebjørn, og ventet på at energien skulle vågne op i min krop. Jeg gider ikke frustreres over, hvad jeg IKKE får ud af dagen, for det er bare sådan det er. I januar. Ok.. det var også sådan i oktober og november, men nu er det et nyt friskt år, og dermed skal der nye boller på suppen. Så altså … jeg accepterer og lader stå til om formiddagen. Retter kroppen og sindet ud ved middagstid. Klæder mig på og går en tur i den friske luft.

 

Jeg bruger januar til at varme op til februar. Øver hver dag lidt mere ( efter kl 12 ) i, at gå ud og være aktiv. Og når næste måned kommer, så er jeg og Sisse klar til at jeg begynder i butikken igen. Langsomt, men med viljen forrest fordi jeg VIL. Mit fokus nu er på mig selv, og på at jeg vil have en god hverdag, og derfor vi jeg ikke koncentrere mig om andet end det. Ikke føle skyld over at jeg sover meget. Ikke føle skyld fordi det overskud jeg har går til mig selv, og ikke sociale aktiviteter. Det skal nok komme og mødet d. 14 tænker jeg ikke på, før det er nødvendigt.

IMG_2611

Og så elsker jeg forresten hvide tulipaner, så jeg vil håbe på at jeg har råd til mere end denne ene buket :-)  De gør mig nemlig glad gør de.

4 kommentarer:

 1. Dine hvide tulipaner gør også mig glad :-) En sand fryd for øjet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det glæder mig at du glædes hihi. Så er dagens mission veludført. Tak for at glæde mig og mange knus til godnat.

   Slet
 2. Fik ikke lige lagt en nytårshilsen i dit nytårsindlæg, men bedre sent end aldrig. Du ønskes et år med fremgang, slet og ret fremgang. Jeg tror på du får det, du er jo dejlig stædig.

  Krydser fingre for at d. 14 får det udfald du ønsker.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne. Tak og tak og tak :) Jeg har skrevet til bisidderen og venter nu spændt på svar.

   Mange knus
   Henriette

   Slet