25 februar 2013

Jeg ER bare nysgerrig, selvom jeg hvert år siger aldrig mere

 

 

 

Oscar altså. Du bliver bare kedeligere og kedeligere for hvert år der går, og sidste år (eller var det forrige år?), erklærede jeg offentligt, at NU var det slut.

 

Min beslutning holdt sådan set meget fint, lige indtil jeg i nat ved halv femtiden vågnede. Normalt øver jeg mig i at vende mig om og sove videre, for ikke at ødelægge døgnrytmen for meget, men i nat/morges var jeg lysvågen og tja..

 

Jeg måtte jo lige se ik..

 

Jeg kan kun gentage. De MÅ snart begynde at finde på noget nyt, men jeg nød Adele’s Skyfall. Godt jeg ikke så med hele vejen igennem, godt jeg har mit strikketøj, godt jeg ikke skal op og på arbejde og godt trods alt, at de omsider har lært IKKE at snakke snakke snakke henover taler og sange. Det var før i tiden virkelig irriterende.

 

Så altså..

 

Godmorgen verden og blogland. Det er sidste mandag i februar og skal vi ikke lige ta en sang for det da:

 

2 kommentarer:

 1. JEG så det hele.
  Og er bare glad for at jeg ikke spildte hverken tid eller penge på at gå i biffen og se det.
  Nøøøøøøj, hvor var det en røvsyg omgang!!
  Og helt seriøst - hvad f***** var da det for en lortevært - mage til idioti og platheder skal man da forhåbenltig lede længe efter.
  Så jeg spildte en god nattesøvn - og er ikke sikker på jeg gider det igen!

  SvarSlet
 2. Hvor det da glæder mig at jeg ikke er den eneste som synes det er så ringe. Og ja.. værten var da totalt fejlcastet. Jeg håber du får indhentet søvnen senere i aften, og nej NÆSTE år boycotter vi. Tro mig.. jeg skal nok minde dig om det hihi.

  Knus og sov godt Zanne :-)

  SvarSlet