26 marts 2013

Oppefra og ned, 1.–2. –3. måske det lykkedes i 4. forsøg?

 

 

Den grønne cardigan jeg er i gang med vil ikke rigtig se ud som jeg vil.

IMG_3307

Første forsøg blev lige til den store side, både fordi jeg ikke selv har så godt styr på strikkefasthed og så fordi jeg regner megadårligt. Selve strikningen er præcis så smuk som jeg ville have den, men jeg syntes i modsætning til 2. forsøg at den som cardigan ville blive alt alt for tynd. I ved sådan en hvor det er død besværligt at trække den uden på feks en t-shirt.  ( p 3.5)

IMG_3311

 

 

Andet forsøg blev alt for tyk i strukturen, i forhold til at jeg vil have en sommerting. Det blev strikket med en tråd Blackhill og en tråd alpaca fra Mayflower. Ik godt. ( p 3.75)

 

IMG_3310

3. forsøg er så strikket i to tråde Blackhill fordi jeg tænkte at den tråd er tyndere end alpacatråden, men stadigvæk syntes jeg ikke om resultatet. ( p 3.75)  Det jeg går efter er faktisk det resultat jeg har med sommertoppen jeg er igang med, og det er en tråd Blackhill og en tråd silke/hør.

IMG_3313

 

 

Så altså.. noget ku tyde på at jeg mangler en grøn silke/hør, og det har Hr. Weller slet ikke i sit sortiment så nu er jeg bare muggen. Jeg ved ikke lige..

 

 

Tænke tænke

 

( PS: jeg er også muggen over at jeg ikke kan holde ud at strikke vrang. Det gør ondt i hænderne, men der er bare SÅ mange cardigans jeg gerne vil eje.  Så alt i alt er jeg vist bare strikufreds i dag )

Billede fra Ravelry : http://www.ravelry.com/projects/Lulubach/caramel

 

Billede fra Ravelry : http://www.ravelry.com/projects/LOLAruby/ochre---okrankeltainen-jakku

 

Billede fra Ravelry: http://www.ravelry.com/projects/jettshin/ohlala

 

Billede fra Ravelry: http://www.ravelry.com/projects/fallmasche/duet

2 kommentarer:

 1. Åh, den øverste stribede er jeg helt vild med. Jeg kan godt forstå du gerne vil strikke den :)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  Jeg har fulgt dig over tid og mærket, at du har det svært. Din ide med at flytte til Lolland, tror jeg da, er en god ide. Tænk at få en have at arbejde i med den glæde du har ved planter. Jeg tror, du vil få megen glæde af det og jeg ønsker dig stort held med det. Nu er der jo ikke længe til, men lad være med at panikke. Det bliver alting jo bare værre af. Kan du ikke lave en To do liste og så lige så stille udrette det, du har skrevet op, men lad dig ikke stresse over, hvis der er noget, du ikke har nået. Glæd dig over det, du fik udrettet.
  Jeg er gammel og handikappet, men alligevel får jeg hver dag lidt lavet og glæder mig over, at det jo var dejligt at få fra hånden.
  Hvis det er muligt, vil jeg fortsat følge dig. Tænk på, der er jo ikke langt til København vel.
  Tusinde gode ønsker og varme tanker fra Bibi, jeg bor lidt nord for Kolding

  SvarSlet