09 april 2013

Det er faktisk ok at R Å B E..

 

 

 

IMG_3338

Det er en tid med gentagelser. Jeg gentager nedpakning. Jeg gentager adresseændring. Jeg gentager hamstring af gamle aviser. Gentager eder og forbandelser. Gentager anskaffelse af internet og tvforbindelse. Gentager foldning af papkasser. Gentager frasortering og udsmidning. Jeg gentager mig selv her..

 

 

HOLD DA KÆFT HVOR ER JEG TRÆT AF AT FLYTTE

 

 

IMG_3337

I dag har Josefine hjulpet mig med at pakke lidt mere. Fire kasser blev det til og hun overtog, da jeg begyndte at råbe højt af nugiderjegikkemere. Jeg har i tiden her smidt ud med hård hånd flere gange, men alligevel har jeg bare især i køkkenet, så mange ting altså. 

 

Derfor er det ok at råbe har jeg besluttet.

 

Så jeg råber mig igennem denne måned gør jeg, især når jeg opdager at mit påklisterede, OG ifølge brugsanvisningen letaftagelige, træpåvæg IKKE er til at få af uden sværdslag.

IMG_3334

ARrrggh

8 kommentarer:

 1. Nu har jeg jo flyttet 22 gange i mit liv plus pakket og flyttet flere dødsbo.
  Det værste er at pakke et køkken. Nej hvor kan man altså fylde mange ting op sådan et sted..;-)
  Og kælderrum...puha.
  Så håber jeg at du kommer til at stortrives i dit nye hjem så det bliver laaaang tid til næste flytning.

  Hvor har jeg sagt mange gange...aldrig mere flytning..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Oj oj, det er altså også mange gange hva. Jeg sagde allerede da jeg flyttede TIL Vanløse, aldrig mere, med øhh sådan gik det jo ikke hihi

   Slet
 2. Åh hvor jeg ved, hvordan du har det.
  med over 30 flytninger i mit liv har jeg været der SÅ mange gange...

  Jeg håber dog for dig, at DENNE flytning bliver den sidste i meget lang tid og det er der jo meget, der tyder på :)

  Knus og tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ester, det gør jeg også. Som Lisbeth skriver så er køkkenet klart det værste at komme igennem.

   God aften og så ses vi da heldigvis snart håber jeg :))

   Slet
 3. Jeg kan faktisk godt lide at flytte. Ikke al det der nedpakning og sådan noget... men nyt og spændende og udpakningen og.. og.. og...

  Håber du er kommet over gårsdagens tandlægebesøg, husker at tage pauser og knuser Josefine :) Lad os finde en tid i næste uge, så kommer jeg og pakker et par kasser, hiver resten af træet ned - hvis det er nødvendigt - og afmonterer nogle hylder :)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg glæde mig til Pernille :) Det går ok, jeg mangler vist bare allermest moral nu hihi. Jeg gider bare ikke mere pakning.

   Knuuus

   Slet
 4. Ja, jeg har også flyttet mange gange og det er enormt energikrævende - hver eneste gange..at rykke rødderne op og flytte igen..igen....men jeg håber at du ligesom jeg gjorde - ender med at finde det sted hvor du skal blive gammel og lykkelig. Det fandt jeg i mit rækkehus, hvor min mand boede - og nu har jeg boet her siden 2008 - absolut en rekord, for plejer at flytte ca hvert 3. år :-) Og nu har jeg boet her i 5 år. Hurra :-) Knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg satser altså meget på at DET her bliver mit sidste stop :)

   Jeg har regnet mig frem til at siden 2006, har jeg kun boet samme sted to år. Den statistik skal altså ikke øges med endnu flere boliger fremover. NÅ!


   I lige måde Helle :)

   Slet