24 juli 2013

Hvad mere kan man ønske sig, end en nat under åben himmel?

 

 

 

IMG_5933

Jeg er træt i dag, for alt andet lige skal man vænne sig til at sove på en båd, når man aldrig har prøvet det før, MEN… jeg er dybt taknemmelig over at være blevet overtalt til at prøve.

 

Der var lige en kort tid, hvor båden vippede ( i mine øjne ) RET voldsomt inden solopgang, men jeg messede en remse om, at jeg IKKE ville drukne, og da jeg ligger her i sofaen og puster i varmen, er jeg altså i live endnu. HA!

 

Ikke ret mange flere ord orker jeg nu, men her er en stemningsrapport:

IMG_5832IMG_5834IMG_5837

IMG_5867

IMG_5878

IMG_5884IMG_5886IMG_5888IMG_5892IMG_5894

IMG_5898

IMG_5900IMG_5921IMG_5932

Det er en af de fedeste oplevelser jeg har haft i år, og følelsen af frihed er ubeskrivelig. For mig, som jo ikke kan få høj himmel og lange udsigter nok, siger det sig selv at jeg er hooked. Lyden af blide bølgeskvulp mod siderne, når man ligger der og skal sove er bare såååå beroligende, og den vuggende bevægelse er det rene sovemiddel…

 

Ihvertfald når det IKKE blæser ;-)

6 kommentarer:

 1. Lader til at du har hygget dig - gevaldigt endda ;)
  Dejlige billeder!

  SvarSlet
 2. Dine foto visualiserer mine drømmer ! Nyt & flyt :)

  hilsen Elfrid
  -langt oppi Nord Norge-

  SvarSlet
 3. Sikke en oplevelse - skønt :)

  SvarSlet
 4. Wow... super skønt at du gjorde det. Det er nemlig fedt at vugge i søvn på havet og fornemme vinden når man sejler. Men må tilstå jeg har det som dig... ikke for meget søgang tak ;o)
  Og sikke smukke billeder du har fået taget - nu det anden gang jeg har sat mig og nyder dem - tak fordi du deler med os andre ♥

  SvarSlet
 5. Ja det er total luksus. Laekkert.

  SvarSlet
 6. Jeg har det ligesom dig - er ikke overvældende søstærk. Men jeg havde nok også ladet mig overtale... og jeg havde nok også nydt det. For dejligt ser det ud!! :-)

  SvarSlet