26 juli 2013

Simple Living AKA tøm køleskabet AKA drop spild af mad

 

 

 

Jeg har ikke flere penge på kontoen, og her i varmen er appetitten heller ikke til de store varme retter, så jeg har gang i den kreative og alternative del af madhjernen.

IMG_5937

 

 

Jeg har tortillas på lager, og da jeg elsker sprøde grønne sager, ligger det lige for at lave et par varme madder.

IMG_5938IMG_5939

 

Lækre squash fra Esther’s have gør den ene grøn og sprød. Smagen kommer fra en ordentlig omgang timian, thaikarry, feta, olie, friske hvidløg i tynde skiver, salt og peber. Ovenpå revet ost. 

IMG_5943

 

Den anden får smag af tomater, masser af basilikum, pinjer, syltet artiskok, skivet hvidløg, olie, salt og peber og revet gouda.

IMG_5944

 

Enkelt, hurtigt og let. Jeg lægger dem på risten og de får en tur under grillen i ovnen ( som er eldrevet og dermed virker hihi ), kun lige i den tid det tager af smelte osten brun. Så slukker jeg for varmen og lader dem stå endnu et par min, for at sikre mig en gennemvarmet tomat.  Til sidst får de lov at stå og køle af lidt, jeg ruller dem sammen, og så.. har jeg to stks mættende og varme wraps.

IMG_5946

 

Faktisk har jeg spist dem her i forskellige variationer i flere dage, og de smager forrygende hver gang. Alt hvad jeg har af grønt og halvdød ost, bliver udnyttet til sidste krumme. Sommer Living ala Alsø :-)

5 kommentarer:

 1. uuuh, det lyder som en god ide - har lige en pakke af de der. Tak for det!

  SvarSlet
 2. Uhm det ser rigtig godt ud. Det skal prøves

  SvarSlet
 3. Det smager nemlig godt :-) Og en super spareide, og til udnyttelse af alt, hvad køleskabet måtte bringe.

  SvarSlet
 4. Og så ser det oven i købet superlækkert ud :)

  Velbekomme.

  SvarSlet
 5. Wow der ser super lækkert ud... mums.. tak for tippet ;o)

  SvarSlet