19 september 2013

Om at blogge fra en mobil..

Jeg vil bare lige gentage mit skriv fra i går.. Min computer er død, så jeg har kun mobilen at blogge fra, hvilket er møg besværligt og fra den kan jeg IKKE få lov at bruge kommentarfunktionen... Så igen.. Der er skrevet så mange kommentarer at jeg er helt rundforvirret, og derfor prøver jeg nu at tænke mig godt om.   Jeg har PÅ INGEN måde fortrudt at jeg flyttede og har ikke bare lige pludselig fået den ide at jeg vil væk igen! Det har jeg hverken lyst/ økonomi/ eller overskud til, men.. Er det nødvendigt er sagen jo en anden. Lige nu har jeg stadig efter fire dage væk derfra helt ødelagte øjenomgivelser. Min hud klør og jeg er super stresset.  Så altså.. Jeg får en låne computer om 14 dage og så er jeg tilbage igen på den normale måde. Kærlig hilsen Henriette

6 kommentarer:

 1. Jeg synes det smarteste du kan gøre lige her og nu er at få bestilt tid til en priktest så du kan få overblik over hvad det er du ikke kan tåle - det har jo også meget at sige i forhold til hvis du skal finde noget andet at bo i... Det kan du bestille uden henvisning hos alle øre/næse/hals-læger - og det behøver ikke at være i din egen kommune/region.

  SvarSlet
 2. Henriette, jeg har sendt dig et par mails, jeg håber du kan læse over mobilen.

  Jeg kan godt forstå, du ikke kan overskue kommentarfeltet - for mig blev tonen noget for hård og det har jeg ikke lyst til at deltage i. Håber du holder modet oppe.

  Ville også blot sige, at lige nu kan du få briketter til 12,50 pr pakke i Jem & Fix i Maribo :-)

  Kh

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke prøvet at blogge fra en mobil - kunne godt forestille mig, det er bøvlet. Til gengæld har jeg indendørskat, og selv om jeg ikke er allergisk, begynder mine øjne at klø og hæve, hvis jeg ikke dels trimmer ham, dels støvsuger helt i bund minimum hver tredje dag.

  SvarSlet
 4. Irriterende med computer der strejker...øv.
  Ja skal love for at der blev debat, men også flere med gode ideer.
  Jeg er bare nervøs for at din udlejer skal blive sur, rygter spreder sig som steppebrand sådan nogen små steder, hvis du påstår at der er svamp i hans hus hvis det nu viser sig det ikke er det..:-(
  Man kan se skimmelsvamp, vi havde det i en kælder en gang. Man kunne tydelig både se og lugte dette.
  Vi fik jo udbedret dette med proff hjælp da det jo var vores eget hus.
  Min datters gudmor der er speciallæge sagde at de mest vanlige gener som viser sig hvis der er svamp i et hus er hoste, åndedrætsbesvær/astma og hovedpine.
  En priktest vil nok afgøre hvad du ev. er allergisk i mod, men husk at du nu bor på landet hvor der er mange nye græsser og planter. Man kan sagtens få høfeber i voksen alder.
  En anden ting jeg har tænkt på, du har jo også grædt en hel del, det ville jeg få helt lukkede øjne af og hvis man sover dårligt kan de også hæve.
  Kun en læge kan fortælle dig hvad det i vejen, men vi andre er jo så gode til at være "eksperter"...;-)

  Håber at du finder ud af noget, det vigtigste er jo at DU trives og har det godt..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Keep up the good work!! I really like your post!!

  SvarSlet
 6. Jeg håber du er i færd med at få det bedre, og overlever din begrænsede netadgang.

  Og så ville jeg lige minde dig om, at efteråret er den 'vådeste' tid, hvis man ser på den indendørs luftfugtighed. Da, skal man gribe enhver chance til at få luftet ud.

  SvarSlet