01 december 2013

Kan vi ikke lige skyde den en uge??

 

 

 

IMG_2289

Det er årets sidste måned nu. 1.december OG 1. søndag i advent oveni, i dag. Jeg er bare ikke parat til det.   O R K E R   det ikke. Sådan føles det i hvertfald lige i nuet. Tror den forudsete reaktion er ved at indtræffe, men jeg håber det bare er i dag jeg føler mig grundtræt. Heldigvis behøver jeg ikke løfte armene for at taste på min bærbare, og man kan da heldigvis også drikke kaffe med et sugerør..

 

Det eneste jeg lige kan svinge mig op til tror jeg, er at rejse mig når jeg skal tisse. Ikke engang strikketøjet bliver overvejet, hvilket er et klart tegn på at grænsen er nået.

 

VIL jo gerne nyde december og VIL også gerne sprede julestemning i mit nye hjem og her, men.. ku vi ikke lige skyde det hele en uges tid? 

 

896faece480b9fe61125c5d05d540c611441356_646582928725800_1866387003_nf51302832518dd7dab8e95301fa6dd72

7 kommentarer:

 1. bliv du bare i sengen en uges tid, det har du fortjent, efter alt hvad du har nået den sidste måned.
  Der sker intet ved at udskyde juleriet. Du kan jule den sidste uge før juleaften, når du er godt udhvilet.
  Hilsen fra Mette.

  SvarSlet
 2. Julestemning er frivillig ikke tvang ( medmindre man har smaaboern hihi). Tag du bare en udsaetter, der er tid nok endnu.

  SvarSlet
 3. Helt enig...:-)
  Jeg var lige udenfor i solen for at kikke lidt på om jeg havde energi til at pynte lidt op...men selv om solen skinner blæser her en hel pelikan.

  Jeg må nøjes med at sætte nogen lyskæder op...ellers er der jo en dag i morgen også.

  God hviledag/uge..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. det gör jo slet ikke noget at du hviler en uge, det er jo stadigvæk adventstid når du vågner igen.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Vent du bare 14 dage endnu....det skal du dælme ik' ha' dårlig samvittighed over. Man kan som bekendt ikke både blæse og ha' mel i munden :-) Hvil dig og kom på plads i et roligt tempo....Det andet gavner ikke. Du når nok pyntet lidt op senere i december ;-) Men kommer langt med fyrfadslys og nogle hyacinter :-)

  Lone

  SvarSlet
 6. Tro desværre ikke at det hjælper bare at skubbe det en uge. Jeg har selv tildens til at blive lidt stresset, især fordi man bare gerne vil nyde december.. Jeg prøver sige til mig selv at det er 1 ting ad gangen og så skal det hele nok gå alligevel.. Jeg fik pyntet til jul i går aftes og det har hjulpet lidt på roen og julestemningen er ved at finde vejen frem til mig.. :D

  SvarSlet
 7. Tag den tid du skal bruge til at komme dig i. En ting ved vi - og det er at Julen kommer uanset hvor meget man går op i det. Som mor til autisme drenge er netop Jul noget jeg er gået let hen over - det er til at få stress over både at skulle bage, stege og brase og den stress gik jo ud over mine drenge. Så i stedet holdt vi os til få ting - hyggeligt lys i vinduerne - lyskæder og et par yndlingsnisser - den slags som var hurtigt fundet frem og så hyggede vi med at læse julehistorier eller se en hyggelig julefilm.
  Der skal så lidt til og det er blevet en vane gennem årerne her i huset - at stress og jag bare ikke må indfinde sig.

  SvarSlet