31 marts 2014

Det var da utroligt!

 

 

.. eller måske ikke, jeg kender jo betingelserne, men alligevel.

IMG_8286

Jeg er helt færdig. Sov det meste af dagen i går. Var lige ude i haven en times tid mellem 19 og 20, og gik så nærmest direkte i seng og sov videre.

 

I dag er jeg stadig som gele i hele kroppen, og orker ikke andet end at lade armene hænge ned langs siderne. Kaffekoppen vejer 1000 kg og øjenlågene endnu mere. Og det bare fordi jeg har haft besøg lørdag. I guder jeg bliver så irriteret over det. Og så hjælper det ikke, at jeg kender alle de gode grunde, eller at jeg har levet sådan her i årevis. DET ER IKKE TILFREDSSTILLENDE.

 

Nu sover jeg videre og håber, at jeg måske får lidt ud af den sene eftermiddag og aften. Og at tirsdag bliver en dag som alle andre. Det er trods alt dagen før dagen.. I ved… the BIG operation..

IMG_8294

2 kommentarer:

 1. Uh, hvor er det træls - men kender godt lidt til det. Efter 2 piskesmæld har jeg også "sovedage" hvis jeg har haft besøg, eller været på besøg. Og har efter 12 år næsten accepteret at det er sådan, og tager mine "sovedage" når det er.
  Pas godt på dig selv, og nyd dine gode dage.
  Knus Pi@

  SvarSlet
 2. Har det på samme måde...bare jeg har været til fødselsdag hos familien som er ganske stille og rolig..kan jeg blive i sengen næste dag.
  Eller et par timer i Ikea eller et storcenter da kan jeg være totalt udkørt i et par dage.
  Det er psykisk træthed..tror jeg.
  Held og lykke med operationen..håber at det lykkedes for dig denne gang.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet