17 marts 2014

Jeg kiggede også ned i går

 

 

 

 

IMG_8153

Ovre ved Miri skrives der om, hvordan man som naturglad, evig og altid går med næsen og blikket vendt nedad i denne tid. Her opfører jeg mig på nøjagtig samme måde. Går fra morgen til aften og kigger efter dagens millimeter, og glædes over hver en lille spire som nu kigger frem. I weekenden, har blæsten dog flyttet bunken af møjsommeligt fjernede blade fra komposten, så en del af de små grønne børn er igen dækket til.

 

Søndag var mere blæsende end lørdag på disse kanter, og alligevel ku man se mig tumle afsted langs vandet, godt pakket ind, med kamera og en plastikpose i hånden, ude ved Kramnitze. En pludselig indskydelse fik mig afsted, og faktisk gik jeg også der med blikket nedad. Kulde og blæst til trods, er der næsten intet så befriende som en ensom time i vandkanten. Højt til himlen og langt til nærmeste kakkelovn. Jeg fandt indtil flere hulsten, og et par til at pynte i et kommende bed. Og så fik jeg da også skudt et par billeder:

 

IMG_8199IMG_8200IMG_8202IMG_8207IMG_8210IMG_8213IMG_8215IMG_8216

 

 

IMG_8211

 

En time var rigeligt. Det ER koldt ved vandet, men efter sådan en tur er det dejligt at smide sig i sofaen med kaffen, mærke kinderne blusse og nyde stuens duft af tulipaner. Hjemmbagte boller ville have været perfekt, men deeet orkede jeg bare ikke realisere. Det blev ved fantasien.

IMG_8184IMG_8189

10 kommentarer:

 1. Smukke billeder !!!!
  Også dem fra dit lille hus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Miri. Jeg har prøvet at trække mere lys herind nu.:)

   Slet
 2. Dejlige billeder! Og jeg kender godt det med at gå at kikke efter spirer og den slags :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man bliver næsten helt krumbøjet i denne tid ik.. hihi

   Slet
 3. Flotte billeder fra stranden..og hvor ser det hyggeligt ud i Dukkehuset...rigtig forårs stemning..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lisbeth. Jeg prøver ihærdigt at trække lys herind og har fundet alle de sommerlige puder og plaider frem. Det hjalp gevaldigt :-)

   Slet
 4. Sikke nogle dejlige billeder! Vi skal nemlig huske at kigge ned. Hvor bor du hyggeligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Madame, og ja.. det begynder at ligne noget jeg ender med at blive rigtig glad for :-)

   Slet
 5. Sådan en time ved vandet er bare så dejligt. Bollerne kan du bage en dag hvor energien er der. Så i fryseren med dem. Så er de lige til at tag op og varme efter sådan en tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Merete. Nu hvor jeg ingen fryser har mere, så håber jeg på at finde en lille kummefryser en dag, som kan stå i skuret.. Indtil da er det så som så med frysning af større portioner, hvilket er lidt en streg i regningen, MEN... det skal nu ikke stoppe mig fra at bage alligevel. Når energien er til det :-)

   Slet