06 maj 2014

Knastør regn!

 

 

 

Smukt ser det ud ik.. Som en diamant på blødt rødt velour. En vandråbe er landet, men ikke en der kom fra himlen. Som de sidste små fjorten dages tid, er vandet til mine blomster hentet inde i mit køkken, for her på sydhavsøerne falder der den tørreste regn jeg har oplevet..

IMG_4882

I flere dage er der ellers lovet vand fra oven, men ikke om jeg har set noget. Eller.. jo, fire dråber her til aften faldt, og de var fordampet inden de ramte jorden, så vandkanden måtte i aktion igen.

 

 

Håber altså på lidt mere våd jord de næste dage, for haven trænger nu. Noget så gevaldigt.

7 kommentarer:

 1. Smukt smukt billede ..

  SvarSlet
 2. Du må gerne få noget af vores regn som vi har haft i 2 dage nu..;-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det utroligt som vejret hos dig og mig har været så forskelligt hele vejen igennem vinter og vår ikke..

   Rigtig god dag, og NU har det regnet her også :-)

   Slet
 3. Smukt billede - virkelig! :)
  Vi har også fået en del regn, så deler også gerne ud :o)
  Ha´ en rigtig god onsdag - hilsener fra OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, mange tak. Det ER begyndt her også nu, og jeg priser det velkommen, men som ægte havedame, er jeg jo ikke tilfreds, hvis det bliver ved i ugevis ;-))) Sådan er det jo.

   I lige måde til dig :-)

   Slet
 4. Gammel, pensioneret dame, sover så meget og så længe, det passer hende. Det er mig, og i dag er jeg gledet ud og ind af søvnen med et smil på læben hele formiddagen, medens regnen har trommet lystigt på ovenlysruderne. Jubii! I går vr det også blæsevejr, så nu håber, jeg virkelig, at alle birkepollen er smidt og ligger godt klistret fast til jorden. Jeg skal ud at gå tur. Har ikke været uden for en dør i ni uger minus to dage!
  Tak for de fine billeder, du deler med os, Henriette. Jeg elsker fine blomsterbilleder. Det ovenviste med diamant er særlig stemningsfuldt.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet