14 september 2014

Stille lørdag og lidt mere fra Holgers verden

 

 

 

IMG_9510

Bedst som jeg deklarerer, at NU skal der tilegnes tid til coputeren, så lægger den sig til at dø. Den har sådan set længe advaret mig om snarlige problemer, så det var ikke uventet. Heldigvis fik jeg gode råd om at fjerne batteriet helt, og nu lever den så igen. Ikke helt som ny, der er stadig også andre slags bøvl, men den fungerer. Hurra for det.

 

 

IMG_9564

Lørdag var helt og aldeles langsom og rar. Jeg tilbragte dybest set hele dagen i udestuen. Hollaligeop!  hvor jeg er glad for at have “bygget” den. Ligeså er Holger forresten. HANS mening er ifølge ham selv ret vigtig, og glemmer jeg at nævne det bliver han møgfornærmet. Som da jeg postede et billede på IG af levende lys og varm kaffe, som kompensation for at solen skred. Uha da. Om jeg måske ikke lige glemte at nævne, at HOLGER var en del af hyggen..  hva hva. Og så måtte der lige postes et billede mere af linselusen på skødet. *fnis*

IMG_9567[1]

 

I det hele taget er han stort set med i ALT hvad jeg foretager mig efterhånden. Hvis altså ikke at han lige ligger, og driver den af på den nyeste favoritseng

IMG_9562

 

 

Han tåler ikke at mine gæster bruger tid på hverken mig eller haven. Uha. Det bliver først accepteret EFTER en omgang højlydt beundring, og grundig gennemgang af hans fantastiske pels og bløde mave. Han gør sig til, som en anden rocksanger gør han. Feks fik jeg det glædeligste besøg i går eftermiddags. To for ham helt fremmede damer ankommer, men fremmed eller ej, så smyger han sig om deres ben, lægger sig på deres fødder, og ruller rundt med blottet mavse. Det ER altså utroligt med ham, når man tænker på hvor sky og vagtsom han var da jeg kom hertil.

 

Iøvrigt var de to damer Merete og Bettina. Strikkedamer fra Sjælland på besøg andetsteds her på øen. Super dejligt at de gad gøre en afstikker ned til mig. Jeg vidste godt at Merete kom, men at hun ville tage Bettina med var en kæmpe overraskelse. Bettina har jeg ikke set siden Brønshøj, og jeg saaavner hende og strikkeklubben. Merete har jeg aldrig fået hilst på før i går, så det var OGSÅ en rigtig dejlig oplevelse at møde hende. En times tid vil jeg tro vi fik sludret og så drog de tilbage til deres opholdssted. Som en ekstra overraskelse fik jeg gaver. Et superflot strikkenet, strikkemagasiner, blomsterløg og to planter til haven. Arhmen altså, jeg er helt høj på det besøg og bliver bare SÅ irriteret over alt det, jeg går glip af på strikkekomsammenfronten pga min forbandede psyke. For slet ikke at tale om, at jeg glemte at tage et billede af dem.

IMG_9571[1]

IMG_9573[1]

IMG_9574[1]

 

Jeg ved godt at nogle anbefaler, at jeg ser at lære at acceptere, at sådan er det bare, men lige på den front, strikkekomsammenfronten, der KAN jeg simpelthen ikke. Jeg ville elske at være med. Mødes med ligesindede. Hygge, sludre og få ny inspiration. Så JO, jeg føler mig simpelthen SÅ snydt for gode oplevelser lige på det punkt. ÆV og ØV.

 

 

 

Inden jeg slutter af, og begiver mig ud i søndagens gøremål får Holger lov til at fortælle, hvad HAN har haft travlt med de sidste dage. Der har været nok at gøre skulle jeg hilse fra ham og sige.

 

Først måtte han sikre sig at jeg fik styr på mit havearbejde:

IMG_9477IMG_9480IMG_9482IMG_9485IMG_9493IMG_9497IMG_9502

 

 

Dernæst var der en mindre opgave med at sikre sig, at jeg fik slået det rigtige antale masker op til et nyt projekt:

IMG_9506IMG_9507IMG_9508IMG_9511

 

Og sidst, men ikke mindst, var der den noget større udfordring med, at sikre sig at jeg huskede ALT da jeg gik i gang med at sortere ud for sidste gang, i mit garnlager. Det sker forresten fordi, jeg bare ER nødt til at begrænse mig her i dukkehuset. Men mere om det sidenhen. Holger sørgede for at alt gik rigtigt og systematisk for sig:

IMG_9528IMG_9530IMG_9531IMG_9532IMG_9535

 

 

Og så var det at jeg lige fik lyst til at høre den her hihi:

3 kommentarer:

 1. Hej Henriette
  Jeg vil sige tusind tak, fordi du havde lyst til at få besøg af dig. Det var bare så hyggeligt at komme ned og hilse på dig og det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg kommer forbi og siger hej. Dejligt at du kan bruge synes om det, som jeg havde med til dig. Knus

  SvarSlet
 2. For filan, hvor er han en lækker lille misser, ham Holger <3

  Hvor er jeg glad for, at han har fundet dig :)

  SvarSlet
 3. Han er King of the dollhouse ;) dejligt at han valgte at slå sig ned hos dig

  SvarSlet