01 marts 2015

Første søndag i marts og en sejr

 

 

 

 

301687_529373410446753_2015223303_n

JEPS!   vinteren er officielt overstået for denne gang. Det betyder jo desværre ikke, at vi hermed også slipper for mere kulde, meeeen solen har da skinnet af flere omgange hernede i dag. Senest i eftermiddagstimerne, hvor en mindre sejr indtraf.

 

Og grin bare. Det ER en svær en at forstå, når man ikke selv har prøvet det, men et bad kan være så uoverskueligt at det ikke bliver til noget, når man er langt væk fra  normalhverdagen. Jeg har af samme grund kørt truckervask en hel måned.. Pinligt men sandt. Jeg har megatør hud, så ikke nok med at der skal skrubbes og skures, tørres og klædes på, så skal hele kroppen også have et lag fed creme. HVER gang den har været i vandet. Det er ikke noget større projekt normalt, men igen.. det er et bjerg at bestige, når man næsten ikke engang kan rejse sig fra sit vandrette leje. Efter en hel måned uden fedt overhovedet, kan det både ses og mærkes at huden er udpint.

 

Især mine fødder har været skammeligt misligholdt i flere måneder. På samme måde som med negle og hænder, har jeg altid haft en ting omkring velplejede fusser. Også om vinteren. Jeg hader de sprækker og tørrer ud, men nu var de endt som en skandale for enhver sandal.

 

Søndagens sejr var en lang tur i badet.

 

Med peeling og en gennemgribende redningsaktion af hud og fødder. Det værste med tør hud, og især fiskehud som jeg har en snert af på skinnebenene, er at jo længere tid der går imellem peeling og cremer, jo mere klør det. Og lige nu har jeg i ugevis haft sår op og ned af armene, fordi jeg har kradset mig helt vildt. Og kradset igen når der kom sår. EEEW altså, det er noget værre noget, men NU har jeg ti kilo supercreme i et tykt lag over hele kroppen. Fødderne har fået et lag af 8hour creme, og ovenpå det et tykt lag af Repair Creme, og nu er de puttet i plastikposer og overtrukket med en tyk sok. Det skal nok få bugt med gammelkonetendenserne, og i aften når jeg går i seng, bliver de pakket ud og sat fri igen.

 

Den omgang tog jo næsten livet af mig, men jeg er så stolt over mig selv. Jeg rejste mig gjorde jeg. På mine sprøde fødder gik jeg ud, og tændte for bruseren. Og da vandet alligevel fossede, ja så blev badeværelset lige spulet også. Væk med spind og støv. Rengøringsmiddel i toilet og vask, og på en times tid blev både menneske og matriel rent og pænt igen.

 

 

Nu mangler bare liget af ‘koppen på første og resten af huset..

 

 

 

Holger skal hentes ind, og jeg skal have en kop kaffe mere, og så bliver resten af søndagen tilbragt med det her:

IMG_3598

IMG_3597IMG_3601

7 kommentarer:

 1. YeeeehhhaaaA :) Godt gået, Henriette. Jeg er oprigtigt glad på dine vegne. Det lyder som et kæmpe skridt fremad. De næste par dage tager du bare små hop, så kommer det nok til at hænge sammen det hele :)
  Mette L

  SvarSlet
 2. stort LIKE!!!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Super skønt at læse :-) håber det går stille og roligt fremad. Jeg har desværre også ret tør hud, eller dvs havde, for efter at jeg ved hver evig eneste bad er begyndt at bruge skrubbehandsker og bodyscrub, og creme bagefter er det blevet meget bedre. Håber du får et dejligt forår. Knus :-)

  SvarSlet
 4. Sikke dejlige bløde fusser du får. :-)

  SvarSlet
 5. Hurra for deg, Henriette! Jeg blir så imponert over deg og ditt mot, og ikke minst over din evne til å formidle din livssituasjon gjennom ord som fremkaller både smil og vemod - i skjønn forening! Jeg håper våren (eller forår, som du sier :)) bringer lys og varme i din tilværelse igjen, og jeg gleder meg til nye reportasjer fra din fantastiske hage! Og ikke minst gleder jeg meg til flere skjønne bilder av verdens søteste HOLGER :)

  Stor klem til dere begge fra meg

  SvarSlet
 6. Jeg har også rigtig tør vinterhud, men jeg har prøvet matas nye blå argan serie. De har en salt bodyscrub og en bodyoile.. De to sammen er fantastiske. Det er klar imens man bruger det, men får den lækreste hud bagefter. Det er skønt.

  Og nu minder du mig lige om at mine fødder også trænger til et par liter creme. Jeg plejer bare tage creme på også sokker ud over. :D

  Ja og så fortsætter vi med at vente på det forår så vi rigtig kan få noget lyst der kan gi lidt mere energi og kræfter.

  Knus <3

  SvarSlet