27 februar 2015

Sidste fredag i februar blev forhåbentligt et vendepunkt

 

 

 

IMG_3043

 

 

Ude i højre side har jeg lagt en lille tekst. Det er Helle, der så skarpt og nøjagtigt har formuleret den, noget jeg ikke selv lige har formået, så den skal stå fremme på forsiden. Jeg håber, at den kan være med til at give endnu mere oplysning, om de mekanismer jeg oplever. Og SÅ..

 

 

. . .  blev medicinen hentet i formiddags.

 

 

Min ene kontaktperson kom forbi, og hun kunne se at idag var en dag, hvor den slags assistance var behøvet. Medicin og nogle enkelte nødvendigheder blev hjembragt, så jeg kan komme igang med den, og også få lidt føde. Og komme på toilettet.. for ja, jeg var også udgået for alle former for brugbart papir til den slags.

 

Jeg har taget til mig, et spørgsmål jeg også blev stillet af Helle i går, og nu vil Lizette sammen med mig, forsøge at få mig en regelmæssig kontakt med en psykiatriperson. Af en eller anden grund er det hele tiden blevet udsat, af de praktiserende læger jeg er i kontakt med. Faktisk bad min læge mig i morges, om at få en opringning fra de som besøger mig, efter at jeg havde talt med ham. Han ville liiiige have deres vurdering også. Og tænk sig!   Da hun så ringede nogle timer senere var klinikken lukket!!!!  Det ku han da godt have sagt, men vi prøver igen på mandag.

 

Og så går jeg videre til det dejlige faktum at februar dør ud i morgen.

 

FANDENS til skøn og længe ventet skæringsdato. Nogen skulle måske lige sende en brevdue til himmels, så det også går op for dem som bestemmer over sol og blæst. Det ser ud til at lørdag bliver nogenlunde, så nu må målet været at komme hen til køkkendøren. Bare lige åbne den en tid og kigge ud. Det kunne jeg nemlig idag.

 

IMG_3427

5 kommentarer:

 1. Åh søde Henriette, jeg tænkte sådan på dig i går da jeg fik 5 dejlige timer ude i haven, og håbede sådan at du også nåede ud, men det gjorde du jo ikke, øv... jeg ved intet om at have det som dig, jeg kender kun dårlige dage fra mig selv, som er pga det fysiske. Håber at der kommer mere styr på sine dage nu, så du kan komme ud i det forhåbentlig dejlige forår der venter på os :-)

  SvarSlet
 2. Kære Henriette. Jeg har tænkt meget på, om jeg virkede for bedrevidende og måske gjorde dig vred. Det er faktisk sjældent at andres gode råd kan bruges til noget. Det er derfor dejligt at høre, at det har bragt nogle gode løsninger med sig. Jeg har 20 års erfaringer med psykiatrien og også socialpsykiatrien. Det har lært mig, hvor der er den bedste og mest kvalificerede hjælp at hente, når det virkelig brænder på. Det er en kæmpe lettelse, når man møder behandlere, der skarpt og præcist kan formulere, hvordan man har det uden føleri, så man virkelig føler sig set. Jeg håber, du får sådan en kontaktperson.

  SvarSlet
 3. Jeg synes virkelig det lyder som en god plan og så er der alligevel masser af håb forude.
  Synes virkelig du gør det godt og super som du kæmper.. Jeg ved det koster..

  Sender en masse kram og varme tanker

  Knus <3

  SvarSlet
 4. Følger bare med i dit liv, Henriette, uden at kunne give gode råd - men jeg er så imponeret over, hvordan du klarer alt det livet smider i din retning.

  SvarSlet
 5. Vi lever forskellige liv. Men du skal bare lige vide, at jeg er en af de anonyme læsere, som får mange grin og gode input over dine skriverier. Du er et menneske med de ting i livets bagage, som ingen af os kan bestemme. Du klarer det fantastisk! Tak for din blog og nus Holger fra mig. Han er da en kat med personlighed. Det skyldes sikkert din gode indflydelse. God havesæson
  Kirsten i Tønder

  SvarSlet