10 april 2015

En fredag i haven, på den første varme forårsdag

 

 

 

 

IMG_4677

Her ligger Holger som en anden tyren Ferdinan lige midt i blomsterbedet. Tæt på som altid, når jeg ligger på knæ.

 

IMG_4676IMG_4678IMG_4679IMG_4680

Hullet jeg gravede i efteråret, er ved at tage form til det vandbassin jeg ønsker mig. Der mangler stadig lidt finpudsning, vand og åkander, men jeg tror det bliver rigtigt fint til den tid. Åkanderne og resten af tilbehøret til sådan et lille vandhul, kommer ikke lige med det samme, jeg skal lige have sparet lidt op først, men i dag fik jeg lagt sten fra Esthers have, og et stykke af det fældede træ til rette. Der er sat lidt småplanter og et sommerfugletræ, der er fyldt op med jord bagtil, og som rosinen i pølseenden, er der allerede flyttet frøer ind på adressen!

 

Jo jo..

 

Da jeg hev baljen op af hullet for lige at rette lidt til, lå der to fine og fredelige frøer og kiggede op på mig. Lidt utilfredse over min indtrængen på deres enemærker, men de blev hvor de var.

IMG_4667

Jeg var helt tæt på med hænderne uden at de rørte sig, og det var først da jeg begyndte at fylde jord i siderne at den ene begyndte at spæne.

IMG_4673

En lille militærklædt frø hoppede afsted, men ikke længere væk end at jeg tror den bare ventede på at jeg skulle forsvinde igen. Den anden blev under baljen, og kiggede på et tidspunkt frem da jeg lå på knæ for at lægge sten på plads. Jeg siger jer.. Den var simpelthen så kær. Jeg troede jo at frøer kvækkede, men ikke den her. Den talte med den skønneste lille rullen til mig. Nærmest en lys knirken faktisk. Vi fik os en fornuftig snak:

 

Hvad laver du dame? Hvorfor roder du sådan? Varer det længe eller?? Så du hvor min bror hoppede hen?

Nej lille ven, jeg er snart færdig. Jeg skal bare lige have ryddet op efter mig. Tag du den bare med ro, og inden længe får du dit helt eget badebassin. Så kan du og brormand rigtig ligge på stenene og sole jer. Og jeg lover dig at Holger skal I ikke være bange for, HAN er nemlig bange for jer..  Se bare hvordan han har gemt sig ovre i blomsterbedet.

Ja ja, muligt jeg ikke taler meget med mennesker i det daglige, men en lille frø bliver ikke overset, det kunne jo være han var en ægte prins :- )

 

IMG_4675

5 kommentarer:

 1. Jeg synes det ligner Hr Tudse. Han er en god beboer, der spiser snegle og insekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte rent at der er forskel på frøer og tudser haha. Ham her er jeg glad for. Helt sikkert :-))

   Slet
 2. Det ser godt ud...men husk at lægge nogle sten i baljen, så fugle, der tager bad kan komme op igen og ikke drukner...gælder vist også for dine tudser. Noget jeg så Geoff Hamilton sige i en udsendelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en del af den sidste finpudsning Esther :-) Jeg skal bare lige have fundet lidt flere sten og sånt

   Slet
 3. Hvor er du sød, Henriette.

  SvarSlet