11 december 2015

Og sådan skulle den ged gerne barberesLige nu er det stadig så mørkt, at jeg er mest tilbøjelig til at vende om, og gå direkte op i seng igen. Ved gud jeg hader disse sorte begyndelser morgen efter morgen, men jeg har planer for fredag, som jeg har tænkt mig at føre ud i livet, for at weekenden kommer til at gå som jeg vil. Når jeg smækker låget til den bærbare i lige om lidt, pakker jeg mig sammen i stedet for i seng, går ud og tænder bilen istedet for kedlen med vand til kaffen, for derefter at styre direkte mod Maribo. Jeg skal have hentet ekstra flyttekasser, lidt forskelligt i Liedl OG..

  …  så går turen hurtigt hjem til Rødby igen.

Denne weekend skulle gerne gå med at få styr på første salen. Den skal gå med at få orden i det pakkede, så det står pænt og lige ( det forstyrrer mit øje med kasser, som ikke står side om side og nogenlunde pænt (( min bostøtte taler om begyndende autisme, men det overhører jeg selvfølgelig på det bestemteste HA!)), jeg kan bare godt blive stresset af uordentlige bunker, når nu de ikke er til at undgå ). BUM!Jeg vil også gerne på mandag kunne se tilbage på tre dage, hvor jeg har formået at få hygget lidt på trods. Derfor skal jeg have overstået det jeg allermindst bryder mig om, så jeg kan komme hjem i varmen igen.Jo jo fredagen kan bare komme an, jeg skal nok få taklet den skal jeg.

12 kommentarer:

 1. Go' fighter-ånd :) Bare klø på, så er der også plads til hyggen ind imellem.
  Mette L

  SvarSlet
 2. Jeg er ivrig læser af din blog for hvor er du bare sej på trods af mange bump på vejen rejser du dig den ene gang efter den anden og kæmper som en løve.
  Godt gået og jeg ønsker alt det bedste for dig i dit nye hus.
  M. Poulsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak Mona. Og tak fordi du følger så trofast med :-)

   Slet
 3. Jeg er HELT med på de snorlige kasser! Om det så er ordenssans eller en smule ocd... jeg er ligeglad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at jeg ikke er den eneste der har det sådan HA! :-)

   Slet
 4. God strategi og gode planer. Jeg ønsker dig en rigtig dejlig fredag og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Helle, og i rigtig lige måde :-)

   Slet
 5. Lige til det med autisme. Autisme er noget man fødes med - ikke noget man får hen af vejen. Enten har man det fra fødsel eller også har man det ikke.
  Jeg er selv mor til to sønner med infantil autisme ;)

  God arbejdslyst med weekend projektet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ina, beklager at jeg lige fik ramt galt med min humor. Det var bestemt ikke meningen og jeg ved godt at det ikke er noget man kan få senere i livet. Min bostøtte har ganske givet tænkt på OCD når hun driller mig, og også det er kærligt ment omend det nok ikke er helt skudt ved siden af. Jeg kan slet ikke komme igennem det her uden at se humoren også. Kh Henriette

   Slet
 6. Håber du fik udrettet det du ville i dag - og dynger er død irriterende,der bor dog en del hér i huset :-) ( ps: ku du ikke skifte skriftfarve på dine svar? Er meget lys på hvid baggrund) hilsner, og fortsat god arb lyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Horta, jeg bøvler en masse med udseendet på bloggen for tiden, og lige nu kan jeg slet ikke komme ind på min sædvanlige skrivetjeneste! Jeg skal prøve om jeg kan fikse det.. :-)

   Slet