16 april 2016

Hvem pokker kan modstå en softice?

 

 

 

Rygter vil vide at planteekspressen fra Stevns er på vej mod Rødby, så jeg drikker kaffe i spænding. Min hasarderede ide om en blomsterplæne er muligvis god, men jeg har i min eufori over egen genialitet fuldstændigt glemt at tage de to arme med på råd. DE er ikke enige..

 

 

 

2016-04-14 13.39.33-2

Fredag slog de bak og jeg kan stadig ikke engang løfte spaden, om så det gjaldt mit liv! Nogen hvisker mig i øret, at jeg bare må tage de lidt langsommere og i mindre bidder, men jeg er alligevel utilfreds. Så skal jeg gå her og glo på en halv kant!! Mor er sur.

 

 

 

2016-04-15 19.13.45

Er der omvendt noget som kan bringe tilfredshed og smil, er det en dejlig softice. Er I ikke enige?

 

Sådan en kan jeg så ikke lige skaffe eller frembringe nu, men glad i låget bliver jeg alligevel hver gang jeg kigger på den her:

 

2016-04-15 20.12.54

ER den ikke bare totaaaaalt herlig? Mia fremstiller på bestilling og efter eget farvevalg, og en eller anden dag så MÅ der da bare stå en softice i ler på mit køkkenbord. Det må der bare. Iøvrigt er de små lyserøde marengskys også lavet i ler. Naturtro og skønne at dimse med ude i køkkenet synes jeg.

 

Forresten.. det er da vist den mest slankende softice jeg endnu er stødt på :- ) HA!

1 kommentar:

  1. ÅH de er skønne! Men dem kunne jeg under ingen omstændigheder bo sammen med! Gys jeg ville bare konstant blive mindet om denne skønne spise og deraf har vi så al balladen...

    SvarSlet