01 oktober 2016

Hvor pokker gik I hen??

 

 

 

Totalt mystisk og virkelig virkelig belastende. ALLE mine links til andre bloggere er væk!  Forsvundet, borte og fraværende. Jeg fatter ikke en meter, og indtil jeg lige gider sætte mig og være it-nørd beklager jeg de manglende links. Det tager tid og kræver motivation, at begynde helt forfra med at huske OG finde jer alle igen. Som det er nu, skal jeg nærmest skrive små sedler til mig selv med påmindelser om, at jeg skal huske at åbne computeren. Der kan gå uger imellem.. Det siger også noget om hvor lidt jeg er i computermode, at jeg ikke har skiftet udseende i over et år! Det er bestemt ikke normalt, og i alle årene har jeg været ret om mig med hele tiden, at sørge for at den var årstidssvarende og farverigtig. Jeg er faldet af på den er jeg.

 

 

067d2f4bd3379833c3db4b9a07c692c7

 

 

I går tog vi afsked med september og i dag begyndte en af de smukkeste måneder på året.

2016-10-01 09.21.36

Lettere uglet, men stadig smuk stod morgenhaven i fuld sol og jeg har været derude nogle timer. Bare sådan lige for at snuppe lidt hist og her. Og for at klippe de nu HELT smadrede ærteblomster ned. På trods af det sørgelige ved at se bagsiden af sommeren nu, så taler det til min indre firkant, at jeg på denne årstid begynder at klippe ind og ned og til, at krukker og dimserier så småt bliver sat af vejen og at der begynder at være mere luft i mellem tingene derude. Der kommer orden igen. Og jeg falder selv i hak.

2016-09-30 08.44.43-1

 

Jeg holder feks utroligt meget af sankthansurten, men jeg indrømmer at jeg også blive næsten vanvittig over, at se hvordan den bare vælter til alle sider:

2016-10-01 08.23.34

Det irriterer mit øje. Endnu har jeg ikke fundet ud af, hvordan man gror dem så de bliver stående, desværre. Nederst til venstre lige ved siden af, står tre samlinger med en art der minder om urten, men de er bare slankere og mindre i væksten, og de blev hidsigt klippet allerede for flere uger siden, fordi jeg fik et flip over, at de bare lå og flød på jorden.

 

Inden længe kan jeg få styret min klippelyst, når det bliver så tilpas køligt, at der for alvor skal skæres ind til benet. Et eller andet sted bliver det rart at få ryddet op derude. Og forenklet haven.

 

 

230405_451220201595408_592091107_n

11 kommentarer:

 1. Jeg kan kun sige, at du burde flytte til Wordpress, der er sgu ikke noget, der bare fosvinder og det er et super system, som jeg har været så glad for. Men det tænker jeg, du slet ikke kan overskue. Jeg kender ikke Blogger overhovedet, så jeg kan ikke hjælpe dig - ville ellers gerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer faktisk om jeg skal skifte, men det skal jeg lige have kigget lidt mere på :-) Tak Deborah

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Min blogroll er OGSÅ væk.....kan se i layout at jeg )#&/¤&)/(¤) skal tilføje den igen...det ser ud som om jeg aldrig har haft den installeret....den var for f***** alenlang...jeg kan da ikke huske alle.
  De andre bloggerblogs jeg har kigget på har OGSÅ mistet den, så det er blogger der har dummet sig, tror jeg.
  Herinde... http://www.haveblogs.dk/ kan man dog finde links til de fleste...men for pokker noget HØ.

  Vil forøvrigt ikke anbefale dig WP....jeg havde SÅ meget bøvl med den...der er blogger altså noget nemmere at finde ud af mht. at lave layout.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man bliver simpelthen så irriteret over den slags bøvl ik.. Jeg kigger på WP, men ved ikke om jeg magter at sætte mig ind i noget helt nyt.

   Slet
 4. Jeg har ingen forstand på blogs, men dine skt. hansurt kan du klippe ned til en håndsbredde over jorden først i juni måned. På den måde busker de sig noget mere og bliver ikke så høje, og du undgår, at de vælter :-) God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange mange af hjertet tak. Det er et råd jeg ikke glemmer kan du tro, og jeg ser frem til næste år, at kunne nyde planten endnu mere end jeg gør nu hvor den bare flyder på jorden. ;-)

   Slet
 5. Velkommen i klubben af dem der mangler bloglisten.
  Og hvem i alverden kan huske dem alle?
  SKIDEIRRITERENDE!!!!!!

  SvarSlet
 6. Hej Henriette!
  Tak for dejlig blog. Det er en fornøjelse at følge dine gøremål og overvejelser om dette og hint. Må du blive ved at have kræfter og energi (det er da vist forresten næsten det sammme!)
  Jeg tæmmer mine Sct Hansurt ved at sætte et blomsterstativ over dem i foråret. Du véd, dem med glasplade, vore bedstemødre/oldemødre havde til blonsterkrukker i stuen, og som nu koster en formue i genbrugsbutikker, fordi alle vil ha dem. Men uden glaspladen er de altså gode til Sct Hansurt og andet, der vil vælte. Efterhånden som de gror op, hjælper man stænglerne til at komme indenfor. Det virker godt, synes jeg.
  Varme hilsner, Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og mange tak fordi du har hægtet dig på her hos mig. Trods det at jeg har været ualmindeligt sløv til at opdatere :-) Jeg vil gribe rådet om at klippe dem ned midt på sommeren, det er lige hvad der passer mit temperament nemlig. Blomsterstativer er nemlig en smule ud over mit budget hihi, men tak alligevel for tip.

   Slet