20 juli 2019

Havevandring #6

Det er højsommer og der er foruden alle de vellykkede planer for årets have også en del fiaskoer.. Dem kigger jeg lidt på i denne rundvisning.  Ti minutters aftentur i juli :-)

2 kommentarer:

  1. Jeg har netop i dag læst i mit engelske haveblad, The English Garden, dette års julinummer, at når langstilkede ærteblomster udvikler sig med korte stilke, skyldes det ofte vandmangel. Avleren, som udtaler sig, mener, at de skal have rigtigt meget vand, når de er kommet godt i gang ... og mine Clematis, undtagen én, er også nogle værre skravl, lige som der kun er kommet to planter ud af alle de Blomsterkarse, jeg såede. De står så med pænt løv, men absolut ingen blomster ...
    Jytte Due

    SvarSlet
  2. Hej Jytte. Jeg har først lige set din kommentar nu, for jeg har glemt at slå underretninger til min mail. Nå, men tusind tak for det, jeg synes ellers jeg vander virkelig grundigt sommeren igennem, men skal vi ikke bare sige at 2019 ikke er det skønneste haveår :-) Det skifter jo utroligt meget fra år til år, og i år har vi jo feks en god rosensæson.

    SvarSlet