21 april 2009

Den første er i mål..Ja så kom den første hele lap i mål. Det var en hård fødsel, med mange timers koncentration og så er der endda kun een farve.

MEN, jeg har nu faktisk fattet næsten hele pointen og er igang med nummer to. Så længe jeg endnu hækler så ubehjælpsomt, men dog lidt hastigere end for en uge siden, så vil jeg ikke kaste mig ud i flerfarveriet endnu. Næste punkt er også ast få dem SEKSkantede... hmmm


De første blomster til vaser og skåle, af egen produktion er også sat i vand i dag. Mine stedmoderblomster vokser lystigt og de er så smukke, se bare de små blå her. De er minibittesmå og jeg er spændt på om selve blomsterhovederne bliver større i løbet af sommeren, eller om det simpelthen er sorten i sig selv, der er så lilleputagtig.
De orange her er til gengæld kæmpe, og der er masser af dem. Har flere forskellige farver og det sjove er, at dem jeg har købt ti af for en tyver i Netto, blomstrer og vokser så hurtigt, hvorimod de to dyre fra planteskolen, slet ikke giver blomster overhovedet...
Stof til eftertanke tænker jeg....

4 kommentarer:

 1. Det er et dejligt syn af dine stedmoderblomster! Jeg må også i gang med at plante mine krukker til. Jeg er lidt bange for frosten om natten, så måske venter jeg lige lidt ;-)
  Klem og ha' en god onsdag :)

  SvarSlet
 2. Man bliver da helt glad i hovedet af at se dine billeder. Hvor ser det hele dog herligt ud ;-)

  SvarSlet
 3. Madame

  Ja frosten kan slå mange blomte ihjel, men stedmoderblomster er hårdføre og de klarer sig fint. Indtil videre ser det ud til at alle mine blomsterbørn på altanen jubler over lys og luft. :-)

  Klem tilbage her fra Vanløse

  SvarSlet
 4. Jeanette Mariae.

  Smil... Det er nemlig også meningen hihi. Det er ikke alle mine indlæg der skal handle om øv og bøv og sygdom og børn..

  Knus til dig fra mig

  SvarSlet