26 april 2009

Jeg glæder mig


Hele huset sover endnu og jeg har nusset lidt rundt ude på altanen med min kaffe og mine elskede blomster. Jeg glæder mig så meget til at det er varmt nok til, at jeg kan plante mine tallerkensmækkere i kasserne. Jeg har stor respekt for at de står man først kan gøre det i maj, men uhhh nu vil jeg altså snart ha dem i jorden. Jeg glæder også til at se om den lille knop på min syren mon bliver til en blomst i år. I så fald er det den første jeg får, efter jeg købte den sidste år.

Allerede i fredags begyndte jeg at glæde mig til, at få at se, hvad mandagstemaet vil være. Jeg elsker ord og er allerede blevet hooked på den udfordring der kommer. Det er godt for fantasien, og ikke mindst er det sjovt at læse alle de forskellige tolkninger der dukker op. Man får en masse kontakt til mennesker man ellers aldrig ville kende til både her og i Norge. Det holder jeg meget af.Kæresten skal efter planen være hos sin kammerat fra Aarstidernes transport allerede ved titiden. De har ting at gøre sammen i dag, og derfor glæder jeg mig også til at få lidt timer med mit hækletoj og ungerne der hygger videre. Det er egentlig dødsygt at han skal afsted lige på en weekenddag, men på den anden side, så er det skønt at han har venner der gør ham glad. Så kan jeg jo også glæde mig til at han kommer hjem igen.. :-)

Endelig glæder jeg mig til at min lille babytot, vil være i min hånd så jeg kan nusse med den. Den livede lidt op i buret i aftes, så jeg håber den er tryg nok til at komme ind til sin mor idag.


Alt i alt glæder jeg mig over denne søndag og over at jeg trods alt har det sk... godt. Jeg elsker min kæreste over alt på jorden, han elsker mig på samme måde, jeg elsker de tumpede unger vi har, og jeg elsker at jeg frihed og ikke skal være tynget at skyld over at jeg ikke kan arbejde.


Hurra og god søndag til alle blogland.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dog smukt at læse - du er god til at udtrykke din glæde :o)
  Jeg er også meget glad for mandagstemaet, det er en herlig udfordring.

  Varme klem til dig!

  SvarSlet
 2. Takk for koselig kommentar hos meg...
  Ja det er ein del utfordringar å kjenne på når ein har barn som ikkje er heilt A4, men du å du så mykje glede dei gir oss og:0)
  Flott innlegg her, og mandagstema er alle tiders!!
  God søndag til deg, klem

  SvarSlet
 3. Det er en skønt indlæg der lyser af glæde.Jeg synes mandagstema-legen er rigtig sjov og hyggelig. Det er skægt at se hvor forskellige indlæg folk laver.
  RIgtig god søndag.

  SvarSlet
 4. Tusind tak madame. Det glæder mig også at du kunne lide det. hihi

  Klem tilbage til dig på en solskinssøndag

  SvarSlet
 5. Hej Line og tak for din kommentar. Velkommen her og du har ret, de giver os også mange glæder :-)

  Rigtig god søndag tilbage til dig og mange klem herfra Danmark

  SvarSlet
 6. Hej Anette.
  Så glad jeg bliver for din kommentar. :-)

  Min søndag er stadig dejlig og bestemt som forventet. Fyldt med glæde hihi

  God søndag til også til dig

  SvarSlet