13 april 2009

Jeg har arvet , hjælp udbedes..Jeg har arvet en masse skatte.

Et par kasser med ting og sager fra en ældre dame. Sytøj og strikketing som alt sammen var kludret og filtret sammen i en stor bunke.

Efter en gennemgang er disse strikke og hækle ting tilbage. Garnet ser ud til at være godt nok, og jeg skal nu bare have det rullet op i nøgler, så det er lige til at gå til.

De sidste billede viser hækletøj. Det er noget jeg ikke har så meget erfaring med. Jeg vil ikke smide det ud, for jeg vil vildt gerne lære at hækle og tror det kunne blive til noget smukt. Der er en masse lapper i forskellige mønstre og størrelser.

Nu er det jeg råber hjælp..

Er der nogen af jer dygtige håndarbejdskvinder der kan hjælpe mig med at finde ud af hvordan de skal sættes sammen? Er der nogen der kan se hvad det skal blive til? OG kan det overhovedet blive til noget? Jeg mener, måske damen aldrig blev færdig med at hækle lapper nok til et helt stykke færdigt arbejde.

Jeg glæder mig til at komme i gang og syntes det er skønt at få glæde at noget andre ikke længere har brug for.

Lykke er... at være kreativ


5 kommentarer:

 1. Sikke en skat du har arvet! Jeg håber, der er nogen, der kan hjælpe dig med forslag til, hvad du kan lave ud af det - jeg kan desværre ikke, selv om jeg hæklede meget i min grønne ungdom.
  Ha' en dejlig dag, klem :)

  SvarSlet
 2. Dejlig kreativ skat, du har der!

  Måske du skulle kikke lidt på dette link: http://crochet-mania.blogspot.com/ - hun er i alle tilfælde meget inspirirende og giver god instruktion i hækleriets kunst.

  Du må endelig fortælle videre om dine eventuelle hæklepræstationer ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Madame og det håber jeg også, men vi får se:-)

  SvarSlet
 4. Hej Jeanette Mariae.

  Tusind tak for forslaget. Det vil jeg kigge på lige om lidt. Jeg skal nok melde tilbage senere.

  Selvfølgelig :-)

  SvarSlet
 5. det ligner noget min mor og mormor har lavet - måske skal de stives og bruges under glas og skåle.
  måske en bordløber med farvet dug under. Jeg hækler gerne - er nok nødt til at røre for at ku råde.Og jeg ved at det er 5 år gammelt indlæg - for tiden hækler jeg 'flaske net ' i silvans murersnor - neonfarvet - jeg blev gladere af at læse rundt på din blog. venligst eva Marija

  SvarSlet