18 april 2009

Klar parat.... til sommeren

Planer er til for at ændres. Man skal være fleksibel skal man..Derfor er det ikke det store jeg har udrettet på håndarbejdsfronten. Til gengæld har jeg lavet en masse andre nyttige ting.

Der er ordnet planter på begge altaner. Min klematis er blevet fastgjort på de dertil indrettede snore, som jeg har kravlet rundt på en klapstol for at fastgøre til murværket. Et billede mangler desværre. Kameraet gik kold.
Jeg er i besiddelse af den sødeste æske. Den er nu blevet forfremmet til at indeholde frøposer og snor til altanen. Der er masser tilbage der stadig duer til næste år.
Den er her:Jeg har været med kæresten i Silvan efter to lamper til væggen over sofaen. Jeg er jo efterhånden stæreblind, og kan ikke se en hujende fis når mørket falder på. Han mente det var sikkert nok at medbringe mig der, men han blev klogere gjorde han... Jeg er nemlig vild med byggemarkeder. Kan slet ikke holde mig tilbage og finder både det ene og det andet der er UUNDVÆRLIGT i mit hjem. Krukker, potter, vasketøjskuv i træ, knager, håndtag, jord, bordplader til mit arbejdshjørne, hylder og gud ved hvad, jeg kan sagtens bruge det hele og kæresten fik travlt med at flå mig igennem butikken og styret direkte ud i bilen igen. ÆV

Vi fik besøgt en ven på vejen hjem. Han har det firma der kører leveringer af Årstidernes frugt og grønt. Det er altid muntert at besøge ham, for der er liv og glade dage. Chauffører der skal have styr på de næste dages leveringer, hunde der vil klappes, og en bil han havde glemt at trække håndbremsen på... Jeg syntes nok den holdt lige lovlig aparte parkeret. :-) Det viser sig, at den så er trillet et temmeligt langt stykke helt alene, og er endt på nærmest tværs af vejen og TÆT op af en anden bil.. Det skulle lige have været mig, der havde lavet sådan et nummer. Sikke en gang røg jeg ku have fået. Men næhh nej ikke ham her.. Tusinde gode undskyldninger senere var bilen på plads igen.


SÅ hjem og have lidt frokost. Mæt og glad, fik jeg lyst til at finde sommersko og tasker frem i lyset og jeg glæder mig vildt til at stikke fødderne i dem. Føler mig desideret smuk i de højhælede. Dem i guld er fra et bryllup jeg deltog i sidste år og de sorte er helt nye. Købt på nettet fra en shop i UK. De er super lækre og sidder perfekt. OG billige. Det var udsalg og sidste års model. Juhu

Jeg har to mini tasker som også bliver luftet om sommeren. Tasker og sko er her:

Den lille brune taske er ikke større end en pakke cigaretter.
Den rummer lige nøgler, penge, kort og evt læbestift. Med lidt god vilje kan der klemmes en lighter i også, men så er den også fyldt. Nem og praktisk når man skal ud. HihiNu er så tiden igen gået her på nettet og jeg kigger på hækletøjet. Skal, skal ikke..
Jo jeg skal. Op på hesten igen. Prøv een gang til . Denne gang må det lykkedes at lave en sekskant. I går blev det på mystisk vis til noget der mest af alt lignede en mini hat til et æg!


Hmmm

5 kommentarer:

 1. Byggemarkeder - jamen, så er vi da to. Der er også altid rigtigt meget, at jeg kan anvende og jeg er heldig, for Lars er om end endnu mere tændt på ideen om at gå rundt der i dagevis. Han er ikke håndværker for ingenting.

  Dine tasker og sko er superflotte. Efter jeg flyttede sammen med Lars er mine stillet pænt til side. Det går desværre ikke med stilletter og stenet gårdsplads, mudder i engen mv.

  Crochetmania viser en fin lille film om hvordan man hækler sekskanter. Du kan sidde med dit eget garn i hånden og følge anvisningerne. Bare lige til orientering.

  Fortsat dejlig lørdag til dig og dine ;-)

  SvarSlet
 2. Halløj Jeanette Mariae. Den film må jeg vist lige ha fundet. Tak for tippet.

  Og nej, jeg går jo heller ikke på stylter herhjemme til hverdag. Det er jeg blevet for gammel til!! Mine fødder brokker sig voldsomt. Da jeg var ung boede jeg i sådan nogle, SUUK, og hvad er så prisen for det??? Ømme føder nu siger jeg bare. ÆV ÆV

  Min kæreste er også håndværker, han troede vist bare at det var hans domæne. Hi

  Også dejlig aften til jer på engen.

  SvarSlet
 3. Godmorgen Jeanette Mariae. Nu har jeg fundet stedet og også flere til faktisk. Bla en hækleblog der hedder Attic24. Der er en nøjagtigt og virkelig god How to.. med gode billeder på.

  Så alt i alt, kommer jeg ikke udenom kunsten at hækle. Smil Og jeg glæder mig over det. Det er så flot.

  SvarSlet
 4. Det var sjovt at læse, Henriette, jeg kan også falde helt i svime i byggemarkeder - der er jo alt muligt skønt til hus og have, så drømmene får frit løb.
  Dine stilletter er bare så søde! Jeg ejer ikke et par - jeg ville nok falde ned og brække halsen ;o)

  Ha' en dejlig søndag!

  SvarSlet
 5. Madame.
  Det er et spørgsmål om træning. Dog er jeg ikke oppe på dem så meget som før i tiden. Det vil mine fødder ikke.. :-)

  Dejlig søndag tilbage til dig

  SvarSlet