18 april 2009

Planer og projekter

Jeg har en plan..

Den sidste uges tid, har jeg gået med en ide om, at jeg ville liste alle de ting og projekter op, jeg har gang i og som skal gøres færdige, alt det jeg gerne vil prøve af, de ting jeg VIRKELIG gerne vil ha gjort, og projekter der ligger klar til at blive skudt igang.

Sådan en slags oversigt for at jeg kan holde rede på mine egne ambitioner.
Projektet kunne for eksempel fint listes op her på bloggen, så det blev en offentlig huskebloG.


Planen er nu blevet til et projekt i sig selv og jeg har endnu en ide jeg syntes er virkelig fin, men som kræver at jeg sætter mig til rette og går i gang. Det er her jeg altid støder på problemer, for når jeg har det godt, gælder det om at nå så meget som muligt, ikke at spilde tiden, den er kostbar for jeg ved aldrig hvornår jeg igen går i sort og ingenting kan udrette. Så drejer jeg hundrede gange rundt om mig selv, og ender med at nå MINUS.

Sådan går det til at jeg har så mange ting i gang. Det bliver lidt kaotisk, ganske som det kan være inde i min knold.


Det går nogenlunde sådan her for sig:
Jeg har det godt, masser af overskud, og jeg går i gang med et eller andet der har luret i hovedet. Ideerne springer frem og jeg får pludselig lyst til at prøve noget andet af, mister lige interessen for det første tiltag en stund. Så kommer der en skygge ind i mit sind og alt går i stå. Næste gang jeg kommer til mig selv igen, er der imellemtiden dukket nye spændende ideer op, og jeg går igang med noget helt tredje.

Jeg skifter imellem gamle og nye projekter, og min kæreste er til tider helt paf over, at jeg ser ud til aldrig at blive færdig med noget som helst. Det gør jeg dog, det tager bare sin tid.

Derfor ønsket om overblik. Det overblik jeg ikke lige har generelt over alt hvad der ligger hist og her. Her kommer lidt billeder af hvad jeg lige kunne finde frem, og som er i venteposition.


Planer og projekter klar til at blive til resultater...Her er smukke stoffer jeg vil have pakket alle min gamle og grimme mapper ind i. Så ser min arbejdsplads fin og ordentlig ud.. snart


Jeg vil have mosaik på min altanhylde. Den er af et gammel træbord og perfekt til det eksperiment. Skårene er allerede samlet gennem længere tid og klar..
Mit patchworktæppe. Det har været undervejs i ÅREVIS, for jeg lægger det fra mig igen og igen. Det tager lang tid, men er totalt hyggeligt at sidde med. Lige noget for mig, der elsker orden og system, rækker og geledder og systematiske fremgangsmetoder.OG så mine broderier... der er flere i gang og ikke alle er her på billedet. Fårene er en dobbelt tjans. Det første og mindste er det oprindelige. Men det er så småt, at jeg har måtte opgive og kun lave det til en lille minipude, kan slet ikke se de små krydser. De store får er en protest over mine øjnes manglende styrke. Nederst ligger min favorit. IGEN orden og system, gentagelser og repetition. Alle felter er klar til at blive fyldt ud med farver og det er nok den jeg tager fat på nu igen.


Uh,jeg er sikker på at det bliver godt.


Og så er der alle de projekter jeg lige nu her ikke engang kan huske jeg har planlagt..Om jeg får skrevet den liste, og om jeg får projektet lagt på siden her, vil tiden vise. Inden da vil jeg lige tage en kop kaffe mere....

12 kommentarer:

 1. Uh, jeg ville komme til at kaste mig over mosaikken. Det ser spændende ud!

  Og dine broderier er da vildt fine. Åh, nu får du næsten lokket mig på afveje;)

  God lørdag:)

  SvarSlet
 2. Hej Sifka.. ha, det er jeg da glad for høre, så er det ikke kun mig der har problemer med ny inspiration og at blive lokket.

  Jeg vil jo gerne strikke og hækle, men hold op hvor går der meget tid med det, fordi jeg ikke helt kan finde ud af det. :-)

  God lørdag til dig også

  SvarSlet
 3. Hej Henriette, jeg vender lige tilbage til det, du fortæller her - jeg vil bare fortælle, at Lene har 'sidste kommentarer' på sin blog, prøv at spørge hende, hvordan det er sat op. Her er hendes blog: http://underet-er-at-vi-er-til.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Sikke mange skønne ting du har gang i. Jeg kom sådan til at grine, for jeg tænkte på, at da var godt, at du ikke lige fandt noget mere strikkegarn, du har da beskæftigelse til de næste fire år her, ikke! (smil, fnis...).

  Og jeg kender det rigtigt godt, skulle jeg hilse at sige. Nu skal man jo passe på, hvad man ønsker sig, for så går det jo bare i opfyldelse. Men tænke sig, hvis man havde otte arme og en hjerne, der kunne køre på flere spor ad gangen. Så kunne jeg da nå alt det, jeg så gerne vil. Det ønsker jeg mig ind i mellem.

  Men pist... Sig det ikke til nogen.

  Kærlige hilsner fra engen ;-)

  SvarSlet
 5. Åhh madame, det vil jeg straks kigge på,det er jo endnu et projekt der ikke lige er færdigt, der har jeg jo brug for hjælp

  Juhuu en god og også pratisk kommentar.

  Tusinde tak for det.

  SvarSlet
 6. Jeanette Mariae, Ja det med garnet er jo en ekstra ting på dagsordenen. Du har ret, det må være min ukendte skytsengel der lige gik ind og guidede mig UD af butikken igen. Hi

  Min mund er lukket med syv segl, det lover jeg:-)

  Kærlige hilsener tilbage

  SvarSlet
 7. Jeg har også diverse halvfærdige projekter igang. Det er SÅ let at begynde på noget nyt og lige så svært at slutte det af.

  Dit patchworktæppe er vildt flot.

  SvarSlet
 8. Sikke nogle smukke ting du har i gang, Henriette! Jeg tror, vi kender det alle sammen, og noget må man opgive, fordi interessen forsvinder. Jeg har endda en hel kasse stående med min mors halvfærdige ting - jeg nænner ikke at smide det væk :-)

  Ha' en dejlig aften, klem :)

  SvarSlet
 9. Nøj mosaik - jeg har altid drømt om at blive sådan rigtig god til det, ligesom Monica Ritterband, jeg har dog aldrig prøvet det og har heller ikke lige nogle skår liggende. Så hvis jeg var dig, ville jeg fluks kaste mig over det. :-)

  Men imponerende med alle de ting du kan og har gang i. ;-)

  SvarSlet
 10. Smil... tusind tak Catarina. Ja måske nok imponerende, men også tumpet, når man spreder sig over alt for meget. Sådan er det vistnok alle kreative der har det. Hihi

  Mosaik syntes jeg netop også er virkelig smukt.

  Iøvrigt er jeg en nød til det med at fotofgrafere og der er du jo virkelig god, så ros tilbage til dig :-)

  SvarSlet
 11. Hov jeg så slet ikke at du havde været forbi Fru Hansen. Tak for det og for rosen. Håber snart jeg kan få snøvlet mig færdig med tæppet. :-)

  SvarSlet
 12. Madame. Ja det er nogengange nødvendigt at kigge det hele igennem og revidere lidt i ambitionerne. Kassen fra din mor kan jeg nu godt forstå du vil gemme på.

  Dejlig aften tilbage til dig

  SvarSlet