27 april 2009

Min følgesvend

Jeg kan generelt godt lide dyr. Især selvfølgelig de bløde af slagsen, dem man kan kæle med og nusse om. Dyr kan gøre så meget gavn for alle mennesker, om det så er fugle hos Fru Hansen, ell hunden der følger hr. Sofusen i hælene.

Jeg drømmer jo som sagt om en hund, men indtil den drøm kan realiseres er der kommet marsvin på adressen. Eller jeg skulle måske sige.. endnu et par stykker af slagsen.

Min egen lille bløde tingest som er så nuttet. Den har efterhånden vænnet sig til sit nye hjem, og den og jeg snuppede en lille lur sammen i går. De kan jo godt lide at gemme sig, så den har sit eget lille tæppe, der følger den når den er hos mig. Så behøver jeg ikke lige have øjne på hvor længe den har underholdt mig. Tisser den, er det på tæppet og ikke på mig. :-) Det gør den også mere tryg og glad bilder jeg mig ind. Jeg tror efterhånden at navnet er besluttet. Den skal hedde lakrids. Eller måske alligevel Tott. Uh det er svært. Lakrids er sjovt og passer til dens farve, men Tott er lige det den er så..

To brødre. Cupcake og Lakrids


MEN når det kommet til dyr har jeg en grænse..

Jeg absolut hader edderkopper. Eller rettere, jeg hader dem der er store og lodne og med hår på. Dem som tror at de må besøge mit hjem uden invitation. Dem som spæner lystigt rundt på gulvet og som elsker at kigge frem når det er blevet mørkt ADRRRR

Derfor er min faste følgesvend om sommeren denne her:

Billedet er taget til ære for Moccapigen som deler min lede ved de små kryb. Hun skal lige se hvad man kan få af effektive våben mod kryb i disse tider, og denne her MÅ siges at være effektiv.

Den er super til fluer, myg og så altså de kriblende kravlende uhyrer. Der er specielt mange her omkring fordi vi bor ved siden af søen. I Lyngby mødte jeg kun et par stykker og på Frb gider de slet ikke bo! Næhh nej, Vanløse ( navnet til trods!!) det er stedet hvor MAN skal bo, hvis man er en edderkop der vil frem i tilværelsen. Bare synd de ikke har hørt om den strømførende kælling på 2. tv. HIHIHIHI

I dette hjørne bor forresten en korstingest en af slagsen og fik den lige alle tohundrede ben på nakken da den fik øje på mig og den gule ketcher???? NEMLIG så . HA så kan den lære det kan den.


Brumbasser i overstørrelse og andre flyvende objekter er velkommen i min lille have, det vil jeg lige tilføje. De summer lystigt omkring lige nu og det er ok for mig.

13 kommentarer:

 1. God formiddag fra engen! Selvom jeg ikke er udtalt lykkelig for edderkopper, har jeg efterhånden accepteret dem som en del af vores liv her. De helt store, man kan høre løbe over gulvet, kan jeg ikke lide. Lars slog engang en med en stor træsko, men da jeg ville samle den op og smide den udenfor, løb den bare videre - nok lidt rystet efter slaget - SÅ ADRRR...

  Hvorfor kalder du ikke pudderkvasten for lakridstot, det passer da fint til den.

  Ønsker dig en dejlig dag fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Haha, jeg kan se dig for mig med ketcheren på jagt efter edderkopper, Henriette. Der er jo rigtig mange, der har det som dig med edderkopper.
  Jeg fanger dem i en stor tændstikæske og sætter dem udenfor.

  VArme klem til dig og Lakrids :O)

  SvarSlet
 3. Der er nok ikke meget buddhist gemt i dig;)

  Jeg er heller ikke vild med de der store behårede kræ, men da Bjørnen lige fra småbarnsben har været rædselsslagen for edderkopper i ALLE størrelser, har jeg måtte lære at tåle mosten og tackle problemet, når det dukkede op.

  SvarSlet
 4. Jeg tror forøvrigt, at jeg ville kalde totten for Krids, eller måske endda Kridstoffer;)

  SvarSlet
 5. Those little animals are so cute! Are they guinea pigs? Are they yours? :-)

  SvarSlet
 6. Hej Jeanette Mariae.
  Lakridstot er da et super godt navn hi. Sidder med den nu her i skødet. Den gnasker på røs peber og hygger sig hos sin mor.

  Ja det er da ad når de bare rejser sig og løber videre UFFF

  OG rigtig dejlig dag på engen også.

  SvarSlet
 7. Madame... uha en tændstikæske Nej det gør jeg altså bare ikke. Puhh

  Tak og klem tilbage. Lakrids ligger her og hygger nu. :-)

  SvarSlet
 8. Buddist hihi nej det er der nok ikke.

  Den er lige blevet døbt lakridstot. Syntes det var lige det der passede. :-)

  God dag til dig Sifka og tak til dig for kommentarene.

  SvarSlet
 9. Hey Pebberberry. Yes it is, and the black one is mine. We got them saturday, my daugther needed something to take care of. Her mother then got carried away and had one too. I've named it Lakridstot.. something in the line of Liqerishpop.. Hard to translate, but liqerish because of the colour and pop because its a so called teddy and has poppy fur. :-)

  The text also tells a story about my great dislike of spiders... I chase them happily with my electrical tennisrack.

  Have a nice day on the other side of the world..

  SvarSlet
 10. Jeg kan altså heller ikke lide edderkopper. Jeg har ikke sådan en ketcher - jeg plejer at overlade det til min bedre halvdel hvis han er hjemme og det er jo egentlig mærkeligt for sådan en lille edderkop gør jo ingenting :D Spændende hvilket navn lakrids-totten ender med ;) God mandag aften. Kram

  SvarSlet
 11. Dejligt at se at marsvinene har det så godt :0)

  Uhh nej, edderkopper er heller ikke mig - jeg er mega bange for dem !!!! De er så klamme og lidt uhyggelige synes jeg . . .

  SvarSlet
 12. Hej Anette. Ja kæresten har også været min redning,men det irriterede mig at jeg ikke kunne klare mig selv hihi og hvad så når han ikke er hjemme. Næhh du, den er bare super den gule tingest.

  God aften også til dig :-)

  SvarSlet
 13. Hej Trine.

  De har det rigtig godt nu. Jeg nusser lakridsen en masse og den nyder det vist. Hihi

  God aften til dig.

  :-)

  SvarSlet